Fredagens motstander slo følge med oss opp fra 6. divisjon i fjor, dog ble de nummer to i sin pulje og måtte dermed igjennom en kvalik. Sesongen deres likner på vår med 6-0-5 på de første elleve kampene og forutsetningen for en jevn og spennende kamp var på plass.

Tidligere i vår har vi vært innom bredden i troppen til vårt a-lag, den er noe tynn, og når vi da får skader, militæropptak og jobb oppe på det så kan det bli tøft. Gledelig er det da at vi har yngre krefter som ønsker å bidra - denne kampen starter vi med to jr. spillere som har hatt ett par innhopp tidligere (Dylan og Ali). Og ikke nok med det; på benken satt to 16 åringer fra vårt G16 lag klare til å bidra om det trenges. De kom begge innpå ila andre omgang og gjorde dermed sine debuter - vi gratulerer begge to og håper de får mange flere kamper i fremtiden.

- - -

Kampen starter og det ser ut til å skje uten oss; dessverre så blir det kommunikasjonssvikt i bakre rekker allerede etter 40-50 sekunder og en temmelig tøff start på kampen er ett faktum når Skogstrand setter inn 0-1 så tidlig. Det ble også en tøff periode etter scoringen der våre motstandere naturlig nok fikk selvtillit og vi i motsatt ende av skalaen begynte å tvile på oss selv.

Heldigvis kommer vi oss igjennom denne perioden uten ytterligere scoringer i mot og rett før pause skal vi få med oss en selvtillitsboost inn til halvtid. Etter litt frem og tilbake rundt sekstenmeteren til Skogstrand så får Lars Erik klinket til kula og den sniker seg inn i keepers lengst hjørne til 1-1.

I pausen snakker vi en del om selvtillit og det å tørre å holde i ball, når vi våger å ha ballen fremstår vi som et helt annet lag. Når vi går ut til andre omgang er vi mye mer med i kampen selv om Skogstrand tidvis har kontroll over ball.

Det første kvarteret skjer det ikke voldsomt mye, men når vi passerer timen spilt så går det 6-7 minutter som ser ut til å ødelegge dagen for vår del. Skogstrand scorer to raske og går opp til 1-3 med rundt tjue minutter igjen å spille. Det er en viss resignasjon over gruppen de første par minuttene, men når man så har glemt de to scoringene så maler vi på igjen. Og det er kun fem minutter senere at Ali Rezai sender avgårde et skudd, skuddet treffer hånda til en Skogstrandspiller og dermed blir det dømt straffe. Der er kaptein "Ludde" sikker som banken og reduserer til 2-3.

Da ser man en voldsom vilje hos hjemmelaget og det er svært fortjent når Mirza Basic kun minutter før full tid danser seg igjennom motstanders sekstenmeter, runder keeper og setter inn 3-3 i tomt bur.

De siste minuttene kunne vi scoret 2-3 mål, Skogstrand kunne scoret ett eller flere og at det da ender med 3-3 er alt i alt helt greit.

Denne kampen kunne meget vel endt med null poeng, den kunne også veldig fort endt med tre og da er som nevnt over innafor at vi sitter igjen med et sjeldent uavgjortresultat til slutt. Gutta viser kanonbra moral i denne kampen og i en match vi ligger under to ganger, en av gangene med to mål, evner vi komme tilbake å få med oss et resultat.

Førstkommende fredag er det siste match for våren, da møter vi topplaget Lervik på bortebane, en knalltøff kamp. Dog ikke umulig.