Diskusjonsforum

| Mer++
Posting
 • Halvor cutie <3

  Er han Halvor Wøien singel ? <3

  2014-12-09 13:08:26
  [Svar]
  • Re: Halvor cutie <3

   Ja jeg er singel :-)

   2015-08-16 13:53:04
  • Re: Halvor cutie <3

   Konge! Har du lyst til å møte meg? Kanskje en date? <3

   2015-09-26 22:57:06
 • Treningsleir 2013

  Hvordan blir det med treningsleir ???
  Håper det er mulig å få til noe.

  2013-02-11 18:59:41
  [Svar]
 • Trener

  Det hørtes ut som en veldig bra løsning. Kan nok ta tid,men tror Hans Anton har evnen til å klare det, han er jo en legende i trø/bå, og kjenner klubben inn og ut!
  Hadde vel heller ikke gjort noe om han fikk hjem sønnen sin heller. Junior har det som skal til for å heve laget,og som kan avgjøre kamper på egenhånd! Vi fikk jo se det i debuten hans.

  Dette kommer til og bli bra! Heia Trø/Bå!

  2012-12-17 22:41:59
  [Svar]
 • Trener

  Blitt noen avklaring på om hvem som blir trener i 2013?

  2012-11-29 20:25:08
  [Svar]
  • Re: Trener

   Det blir Santon, og med seg på laget får han Petter.
   Dette tror jeg blir bra, og kan løfte klubben.
   Selv om jobben er stor, og kan ta tid.
   Men bare for å nevne det, ble det foreslått på avslutningsfesten for 2011, å få inn Santon, men det ble ikke gjort. Jeg personlig mener at Santon er en av dem beste spillerne jeg har sett i Trø/bå gjennom tidene, han har en utrolig fotball intelligens og overblikk. Og veldig flink til lede under trening.
   Og har evnen til å skape noe.

   2012-12-09 12:44:56
 • transición

  Me encantaría jugar TRØ/BÅ, pero la carta contrato de por vida con mi actual club.Me puede dar una buena oferta voy a jugar para usted.

  2012-11-12 01:59:17
  [Svar]
 • Trø/Bå

  Hei, Terje Unnerud
  Når det gjelder sakelige innlegg er vel ikke du den som skårer høyest her nå, men det er hyggelig att du att du tar forsvar, når det gjelder gutta er det vel ingen her som har kritisert dem, å når jeg sier gutta er det spillerene, trenere og styre da snakker vi, en gjeng pratekopper.....bla bla bla

  2012-11-09 22:53:44
  [Svar]
 • Trø/Bå 2012 og fremmover

  Hei! Først må jeg si at innlegget under som er undertegnet med Morten, selvsagt ikke er skrevet av meg. Bare så det er sagt. Uten å være spesielt innbilsk regner jeg med at hensikten med å bruke mitt navn er at noen skal tro det er meg.

  Anders er en av alt for få som virkelig bidrar til klubben om dagen. Han har som vanlig mange fornuftige tanker om hvor vi står og hva som kan bidra til fremgang. De av dere hvis eneste bidrag til klubben er surmaga innlegg her på dette forumet kan strengt tatt holde kjeft.

  En fotballklubb i en kommune på Trøgstads størrelse vil normalt måtte regne med at nivået svinger over tid. Slik sett ble den gode perioden vi hadde i 3 div også kunstig forlenget med spillere utenfra. A-laget skal være et lag å se opp til og strekke seg mot, men generelt synes jeg mange er for mye opptatt av seniorfotballen. Det er viktigere for klubben med all aktiviteten og jobben som gjøres på de aldersbestemte lagene. Her er det mye bra!

  Klubben har halvårsmøte mandag 26. november for å velge styret og undergrupper slik at de kan komme i gang med planlegging av neste sesong, og jeg jobber for tida med å forsøke å sette sammen et bra "lag" som kan gjøre en jobb for klubben neste år. Det har vært mange kvelder, og svært mange telefoner så langt. Men det er fortsatt noen plasser å fylle spesielt i arrangement- og økonomigruppa. Det blir nok noen flere kvelder og telefoner før vi er i mål! Gode forslag til kandidater mottas med takk.

  M.v.h. Morten Sætra

  2012-11-07 21:22:13
  [Svar]
 • Takk Anders og Halvor

  Hei,

  Vil først og fremst si takk til Anders og Halvor for at jeg har fått lov til å være med på de få treningene jeg har vært med på ila året som har gått.

  Senior fotballen i Trøgstad har kanskje vært på hell noen år. Sånn som jeg ser det, skyldes dette et generasjonsskifte, man gikk fra en spillerstall på 25 mann med en snittalder på 25 år, til noen år senere å bruke gutte og juniorspillere fra 15 år og oppover.

  Men faen for en gjeng med unggutter, dem stiller opp, spiller junior kamper, og seniorkamper for å holde laget i gang, og fordi dem synes det er utrolig gøy med fotball.

  Når det kommer til det treningsmessige, så har ikke treningene anført av Anders og Halvor hatt noe lavere eller høyere nivå, enn det det har vært opp igjennom tiden i Trøgstad/Båstad.

  Dere som mener det er utilgivelig, burde heller rette en stor takk til spillerne mellom 15 og 18 år, som faktisk blør for drakta, for det gjør dem, bokstavelig talt. Fysisk har man ikke mye å stille opp med, mot et lag bestående av håndverkere fra fredrikstad, med en snittalder på 28 år. Her kan ikke en veldig erfaren trener utligne de fysiske og ikke minst mentale forskjellen. Men gi dem noen år, så skal dere se at Trøgstad igjen klatrer i divisjonene.

  De gangene jeg har vært på trening i år har jeg blitt veldig positivt overrasket over hvor høyt nivå noen av unggutta har!

  Dere burde være stolte over at spillere og trenere, stiller opp med dugnadsånd og innsatsvilje, når dere er omgitt av lag på alle kanter, som henter inn spillere og trenere med lang erfaring og hvor pengene sitter løst. Det disse gutta har gjort denne sesongen kaller jeg å gå ut med æren i behold.

  Terje

  2012-11-06 14:59:33
  [Svar]
 • "Utilgivelig"

  Jeg synes det er skammelig at Trø/bå har gått fra 3 til 6 divisjon på 3 år. Altså 3 strake nedrykk.
  Trø/bå som har hatt et godt velansett rykte i mange år, med både ildsjeler og spillere som stiller opp. Og ikke minst en flott kunstgressbane.
  Er det ikke noe ære lenger i klubben ? Eller er det mangel på selvrespekt?
  I år vil jeg legge skylden på ledelsen og styret i klubben. Det ble ikke ansatt god nok hovedtrener.
  Og 3 spillere skulle dele på treneransvaret.
  Dem er ikke dyktige eller strukturerte nok.
  Og samtlige spillere i Trø/bå har blitt forsømt.
  Dårlige treninger og lavt nivå. (kompisfotball).
  Etter stortap mot Greåker, hørte jeg Greåker spillere si etter kampen: Dem er jo fra skauen !

  2012-10-23 22:02:19
  [Svar]
  • Re: "Utilgivelig"

   Flott og se at noen tør og åpne kjeften. Følgende innlegg kan virke surmaga og defensivt fra meg som person, men jeg tar ikke meg selv så høytidelig at jeg gidder å bruke tid på det. Poenget mitt er å sette fokus på hva jeg og flere i styret synes mangler i klubben vår- la oss se om dere skjønner hva jeg er ute etter;):


   Før jeg svarer konkret på tingene det stilles spørsmål ved her vil jeg gi dere et par spørsmål som bør være grunnlinja i alle diskusjoner som angår Trøgstad/Båstad FK og hvordan den driftes: Hvor var dere på årsmøtet i år?Hvor var dere på halvårs- og årsmøtet i fjor? Og hvor var dere på årsmøtene alle årene i forveien? Det er nemlig på årsmøtene våre at klubbens medlemmer(hvis dere er det da) kan møte opp og si meninga si og komme med motforslag mot hvem som velges inn i styret og hva som skal være klubbens mål og visjoner.


   Som dere ganske riktig påpeker her var Trø/Bå for noen år siden en velansett klubb med mange ildsjeler og flotte spillere- noe som la grunnlaget for mitt eget hjerte for klubben. Men ingenting varer evig. Ildsjeler som fotballspillere kommer til et punkt der de føler at de har gjort sin innsats og synes noen andre skal ta over. At klubben da ikke står klare med nye ildsjeler og nye, gode spillere som kan steppe inn kommer av flere årsaker men alle årsakene, både kvaliteten på styret, spillere, lagene, klubben, lagledere og folk rundt klubben er arbeidet som er lagt ned over tid- og jeg viser igjen til årsmøter og engasjement.


   Ære i klubben?Årsmøte igjen. Det er de som velvillig har stilt opp og tatt et verv i styret som stiller på årsmøtet i tillegg til noen som nylig har gitt seg i styret. Ikke noen andre!Ære?I en klubb med nesten 500 aktive, med foreldre og foresatte burde det vært årsmøte i hallen med 1000 oppmøtte! Istedet har vi det i kantina på kommunehuset, borti det ene hjørnet...Ja, det setter selvrespekten og æren i et visst perspektiv ikke sant?Hvorfor gidder vi?


   Årets sesong? Jeg skal på ingen måte forherlige min egen innsats hverken som leder, lagleder eller spiller sesongen 2012. Løsningen i år var ikke god enkelt og greit selv om tanken i utgangspunktet burde fungert. Men jeg kan si så mye som at jeg var på årsmøtet. I år, og i fjor..og året før det også. Engasjementet I klubben er labert, engasjementet RUNDT klubben er labert. Men vi møtte da i hvertfall opp og tok på oss oppgaven med og forsøke å få til en gangbar løsning!Og når man driver en breddeklubb er det sånn at man er avhengig av en viss flyt. Vi har ikke masse penger å tilby hverken trenere eller spillere. Og flyten i Trø/Bå forsvant for flere år siden men vi har vært så heldige at noen få har klart å holde trøkket oppe. Før årets sesong var trøkket borte også, sammen med flyten. Vi hadde ikke spillere. Og har man ikke spillere er det vanskelig og friste flere spillere til klubben. Og har man ikke spillere er det vanskelig å få en trener til å trene dem-det er i hvertfall bortkasta penger(å betale noen for å trene et lag uten spillere altså..).Det hele blir til en ond og selvforsterkende sirkel. Jeg er ikke stolt av at vi havnet sist i år men jeg skal stå rakrygga for følgende: hadde ikke Halvor Wøien og undertegnede tatt på oss drifta av a-laget sesongen 2012 hadde vi måtte trekke laget. Om dere tror jeg synes det er moro å bruke annenhver fredag kveld fra april til november på å kjøre tur/retur Fredrikstad for å tape fotballkamper så må dere tru om igjen. Men laget består hvertfall- det forsvinner ikke fra fotballkartet.Og så alle vet det: ingen av oss har titulert oss som trenere og ingen av oss har fått betalt for det heller. Jeg har fått igjen litt kjøregodtgjørelse for alle turene til Fredrikstad, men ballene som pumpes, meldingene som sendes,timene som brukes og telefonene som tas for å holde laget i gang har vi gjort av rein frivillighet og dugnadsånd.Og ja vi har rykka ned men allikevel har vi fått opp mange unggutter som ønsker å spelle for Trø/Bå. Hvilket leder meg over til neste punkt:


   Samtlige spillere i Trø/Bå er forsømt?:g14 vant sin avdeling i år og g16 presterte godt i KM. Vi lånte juniorspillere fra Mysen slik at vi hadde et lag våre juniorspillere kunne spille på. De beste spillerne fra g16 og junior har fått spille masse seniorfotball(Dog uten lagledelse et seniorlag verdig). De 10 spillerne vi har hatt i senioralder i år har selv gitt uttrykk for at det er mosjonsfotball man holder på med og at man ikke ønsker å trene 4 ganger i uka. Om det er noen spillere i Trø/Bå som er forsømt er det spillerne på de yngre laga hvis foreldre ikke har engasjement nok til å ta på seg verv og laglederjobber i klubben. I øyeblikket har Trø/Bå flere flotte årganger både gutter og jenter på vei frem- deres fotballfremtid avhenger av engasjementet rundt klubben deres!


   Nivået på treningene står til det som er nevnt over så det bruker jeg ikke tid på her.


   Pengene som ikke er brukt på treningsleire, nye drakter, nytt utstyr og trenerhonorar til seniorlaget har styret fordelt på best mulig måte for å holde medlems og treningskontigenter nede, samt spare til vi får frem en generasjon spillere som vil satse litt for at a-laget til Trø/Bå skal komme seg oppover igjen. Da skal vi som klubb stå klare med økonomiske midler hvertfall- så må spillere, trenere og oppmenn ta med seg ære, selvrespekt og dugnadsvilje nok til å gjøre noe ut av det.


   For å avslutte: Jeg er ikke fotballtrener, jeg er ikke en erfaren leder og jeg er langt ifra noe perfekt mønstermenneske. Men akkurat når det kommer til å stille opp for fotballklubben min når den trenger det så føler jeg at jeg gjør mitt og stiller opp-kansje med mer vilje enn evne. En mann eller kvinne med vyer og et brennende ønske om å få klubben opp og frem hadde selvsagt vært bedre å fylle stillingen(e) med men det finnes tydeligvis ikke- for da hadde ikke jeg som ikke kan det trengt å gjøre det.
   I disse dager jobber tidligere leder Morten Sætra med å sette sammen et nytt styre(ja, tro ikke at man er ferdig med jobben selv om man er ferdig i styret!). Ting begynner å falle på plass og med det mener jeg at Morten kun mangler å fylle et par verv.Det burde selvsagt vært kamp om plassene. Kontakt Morten eller meg og still til valg til hvilken styrepost eller funksjon dere må ønske på halvårsmøtet i slutten av måneden og vi skal ta dere imot med åpne armer!
   Ønsker dere at styret i Trø/Bå skal jobbe for at vi får til en samarbeidsklubb i IØ?Frem forslag på årsmøtet og det kan bli en realitet.
   Ønsker dere at treningskontigentene skal økes så man får penger til å ansette noen i klubben for å drive seniorfotballen? Frem forslag på årsmøtet og det kan bli en realitet.
   Noe annet?Frem forslag på årsmøtet og det kan bli en realitet.


   Skjønt tegninga?

   2012-11-05 11:25:31
  • Re: "Utilgivelig"

   Jeg vil si meg helt enig med deg. Å rykke ned 3 ganger på 3 sesonger sier litt. Skjerpings!!

   2012-10-24 16:42:07
  • Re: "Utilgivelig"

   Må si meg enig. Her har det skjedd et eller annet. Er ikke normalt for en vanligvis så god klubb som trø/bå å rykke ned 3 ganger på 3 sessonger. Her burde det ha gått opp et lys for alle på seniornivå samt ledelsen for lenge siden.
   Hva må gjøres for å komme på rett kjøl igjen ? Skjønner meget godt at ingen vil spille for klubben når det nesten virker som et mål å rykke ned hvert eneste år.
   Personlig synes jeg dette er ganske flaue saker.

   Synes det er en fin ting at Morten setter lys på dette her nå, så folk kan gå i seg selv å tenke litt. Det er veldig viktig for en klubb som trø/bå å ikke ligge i sumpa og synke enda lengre ned. Tenk så bra fasiliteter vi har rundt stadion, alle ildsjeler som har lagt ned masse timer på stadion, også klarer vi ikke å ha et godt senior lag.

   Så håper folk melder seg på her nå og kan diskutere litt, få litt synspunkter, lufte litt frustrasjon m.m

   For vi vil opp igjen vil vi ikke ?

   2012-10-24 20:56:15
  • Re: "Utilgivelig"

   Enig, fint att det er noen som sier i fra, det bør satses på de yngre lagene, senior er over og ut.

   2012-11-03 08:29:30
 • Klubbtøylink fungerer ikke

  Hei!

  Siden linken ikke fungerer lurer jeg på hvor en skal bestille klubbtøy for tiden?

  2012-09-30 19:29:29
  [Svar]
 • 2013

  Lokter alt 6 div ?

  2012-04-20 21:30:59
  [Svar]
 • rykke opp igjen

  Håper virkelig trø/bå skuta kommer på rett kjør, neste sesong, trø/bå har en stor tid, håper så inderlig,dere ikke blir liggende i 5 divisjon i mer en 2 år.
  Noen spillere som ikke blir med neste sesong? none nye spiller på vei inn?

  2011-10-20 23:51:48
  [Svar]
  • Re: rykke opp igjen

   Bra poeng, men hvis en bedrift har dårligere omsetning år etter år, hva må til da????????, det holder vel ikke bare med trua når regnskapet kommer.

   2011-10-24 15:47:46
 • Bra innsats og grattis

  Jeg så dere i aksjon mot HSV fredag kveld, bra gutter!
  Med slike finfine unge spillere i aksjon, og som virkelig imponerte, kan jeg glede meg over at Trøgstad bør kunne greie seg i årets 4. div.
  Jeg har også lyst til å gi dere honnør for ny hjemmeside. Den var virkelig lekker.

  Mvh
  Even Elvenes
  Mysenfotball

  2011-08-15 10:49:49
  [Svar]
  • Re: Bra innsats og grattis

   Hei Even.
   Innsatsen var i hvertfall til stede, selv om det ikke ble spilt forball denne kvelden. Men for oss er poeng det absolutt viktigste nå. Dere har for alvor meldt dere på i toppen dere også nå. Kan bli en spennende høst for både dere og oss. Dog med litt forskjellig målsetting.

   2011-08-18 09:08:36
  • Re: Bra innsats og grattis

   Hva har skjedd med Trø/Bå ?
   Tap på tap og ned to divisjoner på to sesonger.
   Er det noe galt med mentaliteten til guttene eller er det andre årsaker til alle disse tapene ?
   Jeg bare spør.

   2011-09-27 09:24:17