Slideshow forside

TB 2016

To strake tap:

Exit i OBOS-cup og smell mot tabellnabo

Skiptvet - Trø/Bå FK 4-3 (1-2) og Rolvsøy IF - Trø/Bå FK 3-0 (2-0): To kamper har blitt spilt den siste uken, en i OBOS cup og en i 5. divisjon. Dette har endt med to nye nederlag, cupexit og en særdeles utfordrende tabellsituasjon.

| Mer++

Av ulike grunner er det noe begrenset referat fra OBOS-cup-kampen som ble spilt lørdag 20. august på Skiptvets nye kunstgressmatte. Forøvrig en kamp vi gjennomførte med en del fravær og hvor blant annet en sporty Morten Haugen tok keeperplassen da vår førstekeeper Jesper Ødeby var forhindret fra å vokte målet. Alt i alt ender det med et flaut og fortjent tap mot 6. divisjonsgjengen fra "Meieribyen", dessverre. Ønsket fra vår side var utvilsomt å passere dette hinderet og få en ny cupmatch hjemme. Slik gikk det ikke og dermed er det kun serien igjen for denne gang.

Få startoppstilling og kampfakta ved å trykke deg inn her: Skiptvet - Trø/Bå FK

- - -

Fredag kveld, 26. august, var det duket for ny seriekamp og denne gangen ved banen rett bak Østfoldhallen mot Rolvsøy. Et lag som etter de siste runders resultater har endt opp som vår tabellnabo og ikke minst et lag som sist uke plukket med seg ett poeng mot sterke Askim.

Første omgang:

Kampen starter jevnt og det er sjanser til begge lag, dog ingen store sjanser og slik ruller kampen frem og tilbake i mer eller mindre hele omgangen. Etter et kvarter spilt er det Rolvsøy som får et frispark rett utenfor vår sekstenmeter, dette slås inn i boksen og etter at det blir litt kaos i feltet er det passiviteten som blir vår bane. Fra sju meter får en spiller på hjemmelaget enkelt ekspedere inn 1-0 med fire gule og blå i nærheten.

Noen minutter senere kommer hjemmelaget igjennom vår bakre rekke og er alene med Jepser, som leverer en flott parade og holder resultatet til 1-0. Trøgstad skaper altså noen farligheter i løpet av omgangen, men siste fasen blir for svak og avslutningene fanges opp av Rolvsøys keeper uten store problemer.

Så når det nærmer seg pause bryter hjemmelaget og setter fart mot vår mål og med et godt innlegg fra kanten og en solid avslutning spikrer de pauseresultatet til 2-0. Et resultat det er fullt mulig å gjøre noe med, men da må presisjonen og viljen økes betraktelig.

Andre omgang:

Det etterlyste trykket og den sårt tiltrengte presisjonen glimrer med sitt fravær og omgangen likner veldig mye på den første. Omgangen byr ikke på så mye å skrive om, ikke annet en at Rolvsøy setter nådestøtet i kampen etter ca. seksti minutter spilt da de økter til 3-0. Etter dette faller presisjon vår ytterligere og kampen blir dessverre aldri spennende.

Oppsummert vil man nå enkelt kunne se at denne sesongen får en særdeles tøff avslutning, da vi er NESTEN hektet av i bunnen av tabellen. Skal laget kunne endre denne trenden må det jobbes knallhardt på trening og fremprovosere en ekstrem vinnervilje i kamper, da kan laget snu trenden. Revansje er et mye brukt ord i år og heldigvis kommer det alltid en ny kamp, vår laget sin del er den neste kampen en av de man satt ring rundt ved terminliste-møtet. Askim på hjemmebane er et viktig lokaloppgjør som alle ønsker å vinne.