Slideshow forside

Lagbilde 2019 170619-3

Poengdeling i siste hjemmekamp:

Keeperdebutant Adrian reddet poeng for a-laget!

Trø/Bå FK - Lervik IF 1-1 (1-0): Sesongen 2019 er nå ferdigspilt hjemme på kunstgresset for a-laget sin del og siste opptrenden ble en match med mye løping, mye nedbør, ett rødt kort og en ny debutant - keeperdebutant Adrian vartet opp med flere matchvinnerredninger og bidro sterkt til at a-laget fikk med seg ett poeng mot Lervik torsdag kveld.

| Mer++

I det som av speaker Ødeby, helt rettmessig, ble omtalt som ett drittvær ble årets siste a-kamp på hjemmebane spilt i går kveld. De ble en kamp preget av to jevne lag, mye løping og tilslutt vel ett relativt rettferdig uavgjortresultat.

Motstander Lervik er med i kampen om opprykk og viste tidvis hva som bodde i de, dog ble det ofte svært svake avslutninger enten rett på vår keeperdebutant Adrian eller himmelhøyt over. I tillegg var Adrian på tæra når det så kom en mer utfordrende avslutning og tok det som kom.

Som nevnt over så ble det lagt ned en del meter og grunnen til dette var to slurvete lag som igjen gjorde at det ble mye overganger. Men det som da var en rotete kamp skulle heller ikke få voldsomt flotte mål. Skal ikke ta fra David Simen målet, men dette var ett innlegg og keeperen til bortelaget så ut som undertegnede den siste tiden (for den som lurer på akkurat hvordan denne situasjonen likner på noe undertegnede har utført nylig, spør Trym. Han fortalte i detaljer og gjør det sikkert gjerne igjen). Uansett, innlegget til David Simen gikk over keeper og spratt inn i nettet til 1-0 etter en drøy halvtime. Dette resultatet sto seg til pause.

I andre omgang er det selvsagt et Lervik som ønsker satse litt for å komme seg ajour for å holde liv i spenningen om opprykk, og matchen fortsetter egentlig som den var før pause. Mye feil, mye løping og mye nedbør - skikkelig høstmatch med etterhvert ganske tunge bein. Enklere blir det ikke da Mathias Johannessen ett kvarter før slutt får sitt andre gule for dagen og vi blir redusert til ti mann. Tunge bein blir tyngre og seks-sju minutter senere er vi på etterskudd og får straffe i mot.

Adrian satser til ene siden og straffetageren setter ballen enkelt motsatt, reduseringen sitter og Lervik får blod på tann. De scorer og vi er kun ti mann; dette preger resten av matchen. Men gutta løper og løper og løper, de vil ha med seg noe her og det betaler seg denne gangen i form av ett poeng. Vi kunne scoret på slutten, MEN vi kunne også ha sluttet inn. Lervik kommer til en stor mulighet der Adrian leverer en svært kvalifisert redning og berger poenget for oss denne gangen. (Ja, det var her vi tapte kampen på mandag ;) )

Det ender altså med poengdeling og det må kunne sies å være et ganske så rettferdig resultat. Lervik er fortsatt med i kampen om opprykk og vi for vår del må trolig slå Greåker for å forsvare vår syvendeplass og sluttplassering på øvre halvdel.

Vi gratulerer også keeperdebutant Adrian Bjørnsås en ekstra gang og er helt sikker på at han vil bli en viktig brikke for oss i Trø/Bå FK i de neste årene.

Takk til alle tilskuere både denne kvelden og hele sesongen - vi har koset oss med dere hele sesongen med 16. mai-matchen som ett av de store høydepunktene. Vi håper dere også har hatt noen fine opplevelser på tribunen og at vi ses igjen neste år for mer moro, frustrasjon og felles glede.