A A A

Slideshow forside

Amund scorer

Uavgjort.....

Trøgstad/Båstad- Rygge2: 2-2. De siste 30 minuttene av kveldens kamp på kunstgresset burde vært filma og vist i beste sendetid på TV! Etter at vi gikk til pause med en halvdaff 1-1 begynte spesielt våre gutter og produsere sjanser av det store slaget mens gjestene lå og lurte på en og annen kontring. Vi skulle ha avgjort denne kampen før det ble spennende men endte opp med å berge et poeng etter at Amund Karlsrud(bildet) headet inn 2-2 et par minutter før slutt.

| Mer++
Eivind Tornes

Første omgang

Før Amund i det hele tatt var på banen scoret imidlertid Eivind Tornes årets mål. Han klemte til fra 30 meter, keeper fikk en halv finger på ballen og kula havna i mål til 1-0 20 minutter ut i omgangen. Innledningen var av den forsiktige typen fra begge lag og kansje skulle yngstemann Håvard Fagerås lobba inn 1-0 allerede etter ti minutter da han kom alene med keeper inne i feltet og satte ballen utenfor. Bak på banen hadde vi for det aller meste fullstendig kontroll på motstanderne med Jan Håkon Tvete og Kristoffer Langstad i midten. Kontrollen mistet vi kun et par sekunder like før pause da ballen spratt over hodet på to av våre menn og Vegard Unnerud havner i en unødvendig vanskelig situasjon. Han setter inn et spark i retning ballen, treffer en spiss i brystet istedet og dommeren blåser straffe. Unødvendig utlikning like før pause i en omgang som ikke fløyt hundre prosent. En ledelse ville vært godt og ta med seg til Hans Antons peptalk i hvilen....

Morten med ball

Gode innbyttere

I pausa ble det gjort tre bytter. Inn kom Thomas Halden, Morten Haugen og Amund Karlsrud og bidro absolutt med sitt da vi festet en godt grep om kampen den siste halvtimen. Det var som om noen dro ut proppen- plutselig begynte det å funke: Langstad vant alt i forsvar og ble fortjent tildelt bestemannsprisen, Trym Lunder Østby vant absolutt alle luftdueller på midten og fremover kosta vi på med både vinger og backer. Vi fikk en mengde cornere og frispark som alle ble slått av innbytter Haugen og samtlige ble svært farlige. Både Trym, Jonas og Morten får avslutninger reddet på streken og vi blir også snytt for to soleklare straffespark de siste 20 minuttene. Men kula skulle ikke i mål og vi ble istedet litt uforsiktige bakover. På en kontring 5 minutter før slutt får bortelaget en corner som de på et eller annet vis får pirka inn bak Njål. Heldigvis holdt vi trøkket oppe, gikk rett i angrep og fikk corner som endelig ga uttelling. Ved straffemerket møtte Amund ballen perfekt og hamret kula i mål med panna og ble med det dagens redningsmann.

Poenget smaker litt surt- her skulle det vært tre av dem, men vi må alltid ta med oss det positive: Vi er igjen svært nære en prikkfri defensiv kamp selv med et et par utskiftninger bak og på midten. Og vi skaper flere sjanser i denne kampen enn vi har gjort i de tre foregående til sammen! Vi spiller i perioder veldig fin fotball og har topp innsats- Rygge er ikke det første laget som skal få bli slitne på vår hjemmebane.

Til uka går ferden til Rakkestads andrelag som har starta sesongen ok de også- lokaloppgjør=moro!

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Bendik Frøshaug, Jan Håkon Nes Tvete, Kristoffer Langstad, Vegard Unnerud, Sondre Weum Johansen, Benjamin Kolshus, Trym Lunder Østby, Håvard Fagerås, Jonas Hansen, Eivind Tornes

Benyttede innbyttere: Morten Haugen, Thomas Halden, Amund Karlsrud, Kenneth Aastrøm, Trygve Ringstad