Kampen

En telefonsamtale med trener Ludvigsen dagen derpå gir inntrykk av en godt fornøyd lagleder til tross for at sjansen for å ta igjen nettoppp Rygge2 på tabellen nå blir hakket vanskeligere med kun tre kamper igjen å spille:

- Vi møter et jevnt besatt hjemmelag med snittalder et stykke over vårt eget. De er ballsikre og får spille endel ball, men vi hever oss etter to litt svake kamper innsatsmessig i det siste og gir dem en hard kamp helt til dommeren blåser av. Spesielt Kenneth i midtforsvaret og midtbanetrioen Lars Erik, Trym og Kristian gjør en formidabel innsats, og med gode dødballer fra Thomas Håkelia kunne vi fort ha fått et mål eller to. Det kunne også hjemmelaget ha gjort men vår debutantkeeper Jesper var der han skulle ved flere anledninger og gjorde sitt til at vi greide å holde nullen.

- På slutten av oppgjøret blir det litt action da både vår Stian Filtvedt og en av hjemmelagets spillere får direkte rødt kort etter at det kom til håndgemeng ute på banen. Unødvendig så klart og det i sluttminutter der vi ble presset bakpå. Press imot og 10 mot 10 hindret derimot ikke oss å angripe på overtid og sette opp Lars Erik alene med keeper, men lobben fant ikke veien til nettmaskene og da ble det et helt ok uavgjortresultat, avslutter Santon og påpeker at tre poeng til oss nok hadde vært av det kriminelle slaget.

 

Debutanter

Med både første og andrevalget på keeperplassen på skoletur måtte vi se oss om etter en erstatter. Det fant vi på vårt meget gode G15-lag der Jesper Ødeby er fast sisteskanse. Han bidro også i en treningskamp i sommer og var derfor et naturlig alternativ. Jesper selv var fornøyd med kampen:

- Det er alltid bra å holde nullen, og med et stødig forsvar foran seg blir jobben fort mye lettere. Jeg hadde litt å gjøre men syntes det gikk veldig bra, sier debutanten selv.

- Jesper gjorde det bra og hadde tre, fire viktige redninger i kampen. Han er også flink til å snakke med laget foran seg på banen, noe som er en viktig egenskap for en keeper, avslutter trener Santon og forteller at også Jørgen Skatvedt(15) fikk sin debut noen minutter før kampslutt som spiss.

 

Sesongavslutninga

Da gjenstår det tre kamper. Vi har hatt muligheten til å koble grepet om en topp tre plassering de to siste kampene uten å greie det og dermed er det ganske så åpent hvordan tabellen bak DFI3 blir seende ut. Det er også en frustrerende forskjell i antall kamper spilt i avdelinga så å være spåmann blir ekstra vanskelig. Det vi kan si er at vi møter Rakkstad2 og Råde2 i to av våre siste kamper, lag som ligger i poengleia rundt oss. Holder vi de bak oss og i tillegg klarer å revansjere det uforståelige stortapet mot HSV2 så kan vi uansett si oss svært fornøyd med årets sesong. Om vi da til slutt blir nummer to, tre eller fire til slutt avhenger av hvordan lagene rundt oss gjør det.

 

Rakkestad kommer til Trøgstad tirsdag om en uke- vi gleder oss!