For å gjøre det litt enklere for dere som skulle ønske å sjekke opp noen av gutta, be de på middag, ta de med på konsert eller fotballkamp så er det greit å vite om de er single og hva de liker å gjøre, se og høre på. Om du mot formodning skulle være ute etter hevn for ett eller annet så får vi også frem deres største frykter. 

 

Nestemann ut er vår briljante keeper Jesper Ødeby:

 

Jesper odeby.jpg

 1. Alder

 17 år

 2. Sivilstatus

 I et forhold

 3. Posisjon på banen

 Keeper

 4. Favorittlag

 Trø/Bå, Manchester United og LSK

 5. Favorittartist

 Bon Jovi

 6. Favorittmat

 Sushi

 7. Frykt 

 Karuseller er absolutt ikke innafor

 8. Beste fotballminne

 Debut på a-laget borte mot Rygge i 2013

 9. Beste tribuneminne

 Solskjærs testemonial på Old Trafford

 10. Tabellpos  2016

 Øvre Halvdel

 

Jesper er en talentfull keeper som tross sin unge alder begynner å få bra med erfaring på a-laget, og som man kan se over så kom debuten allerede høsten 2013. Det å spille på seniornivå som femtenåring er det etterhvert mange som har gjort, men det er noe annet å gjøre det som keeper der du blir mer overlatt til deg selv enn  hva som er tilfelle når du er en av ti utespillere - imponerende. Etter dette har det blitt bra med kamper på Jesper og flere skal det bli for ungutten som har et meget bra toppnivå. Dog skal han i vinter trene for å bli en bedre dirigent for forsvaret foran seg samt bli en mer stabil og komplett keeper. 

 

Nå skal det nevnes at Jesper er sønn av leder i Trø/Bå FK, Geir Ødeby, og kanskje er det nettopp derfor vi kun har en keeper i troppen og ingen konkurranse på denne plassen. Hvem vet hva som er avtalt rundt middagsbordet - uansett, han er mer enn god nok til å forsvare plassen dersom han fortsetter utviklingen sin! Av ting å merke seg i svarene over kan man lese at gutten har en urban matfavoritt, ikke er åpen for å date samt er veldig klar for å bli med hvem det måtte være på Tusenfryd når som helst. 

 

Lykke til med sesongen 2016, Jesper!