For å gjøre det litt enklere for dere som skulle ønske å sjekke opp noen av gutta, be de på middag, ta de med på konsert eller fotballkamp så er det greit å vite om de er single og hva de liker å gjøre, se og høre på. Om du mot formodning skulle være ute etter hevn for ett eller annet så får vi også frem deres største frykter. 

 

Denne gangen er det midtbanegeneral Ole-Martin Sandvik Nybøle vi skal bli litt bedre kjente med: 

 olem2.png

 

  1. Alder: 17 år
  2. Sivilstatus: Singel
  3. Posisjon på banen: Midtbane
  4. Favorittlag: Manchester United
  5. Favorittartist: Björn Hellfuck
  6. Favorittmat: Fårikål
  7. Frykt: Slanger
  8. Beste fotballminne: Seriemester med G14 i 2012. 
  9. Beste tribuneminne: Askim FK - Lisleby 2-2 (2-4 e.str.) høsten 2015 & Manchester United - Liverpool 2-1, februar 2012
  10. Tabellposisjon 2016: Øvre halvdel

TrøBå%2Bvs%2BLervik.jpg

Ole Martin er en høyreist og robust midtbanespiller som på sine beste dager ikke slipper hverken mann eller ball forbi seg på banen. Han vil også med sine brudd på midtbanen sette i gang raske kontringer som har endt i og forhåpentligvis fortsetter å ende opp i mål. Ole Martin har også bra med erfaring fra a-laget til å være bare 17 år og vil bygge videre på dette når han er klar til nye kriger utover våren. Dog må han bli frisk av en skade som har plaget han siden i høst og per akkurat nå ødelegger litt av sesongoppkjøringen hans. Vi ønsker Ole Martin lykke til i opptreningsfasen og satser på at han ikke mister for mye av moroa i vinter. Ole Martin var med i troppen til serieavslutningen når a-laget rykket opp høsten 2014, men det beste fotballminnet er likevel seriemesterskapet med G14 i 2012. Ellers ser vi at dette også er en kar som gladelig blir med på date. En vellykket date vil inneholde fårikål på bordet, etterfulgt av en Bjørn Hellfuck-konsert og tilslutt avrundet med en tur til reptilparken i Oslo.

 

Lykke til med opptrening og den kommende sesongen, Ole Martin!