Rakkestad

Vi så det på vårparten forrige sesong- rakstingene kunne slå de fleste i avdelinga. Desverre for dem fikk de noen skader i en tynn tropp og holdt ikke løpet helt ut. I år har de tydeligvis forberedt seg på akkurat samme måte og med tidvis mye svakere motstand enn fjoråret har poenga formelig rent inn. Og som alltid står trøgstingen Fredrik Nøkleby sentralt når RIF gjør det godt med å dunke inn mål på mål på frispark, straffer og diverse langskudd. En spiller gjør allikevel ikke et helt lag, og de yngre gutta har helt klart tatt nivået og har en innbitt vinnervilje, i tillegg til at de har fått inn en ny duganes keeper og beholdt sine erfarne spillere. 15 poeng på 6 kamper er imponerende, og rakstingene ønsker nok å fortsette poengsankingen på Trøgstad Stadion på mandag.

Trøgstad/Båstad

Færrest innslupne mål i hele avdelinga hadde vi før vi reiste til Sarpsborg Stadion. Der fikk vi en real knekk, men så manglet vi også Stian Martinsen og Austris Ungurs i forsvar- to av våre beste spillere de siste ukene- og møtte flere spillere som snuser på Tippeligaspill hver uke og hadde hovedtreneren og vise seg frem for. Jeg foreslår at vi glemmer den kampen fullstendig og går på der vi slapp mot Moss uka før. Forhåpentligvis er både Stian og Aus tilbake, Simen Støten vil kansje også være med og skape konkurranse om vingplassen, også skal det godt gjøres å ha dårligere dagsform på hele laget enn det vi hadde i Sarp. En uke med trening på en meget bra stadionmatte har vi lagt bak oss nå, og som underdogs har vi ingenting å tape!
Kampen blir årets første på Stadion. Kunstgresset har vært kjekt og ha i våres men nå er det på tide å få ekte vare under knottene. Kampstart er klokken 19.00- bli med og hei gutta frem til årets tredje trepoenger!