Trosvik 2

Rekruttene til 3.divisjonslaget Trosvik har allerede spilt to kamper denne sesongen og står med 3 poeng etter 1-0 over Rolvsøy. Serieåpningen tapte de 3-1 for Lervik og har med sine 2x90 minutter altså kommet godt igang med sesongen og vet hvor nivået ligger. Trosviks 2.lag er ikke forventet og dominere avdelingen slik vi er vant med fra 2.lagene vi har møtt i 3. og 4.divisjon, men med spillere som ukentlig trener på 3.divisjonsnivå skal de langt ifra bli noen kasteball heller. Rapportene melder om en blanding av senior og juniorspillere i røde drakter som er på vei mot Trøgstads dype skoger-velkommen skal dere være.

 

Trøgstad/Båstad

Vi stilte ungt i serieåpninga og kommer til å stille ungt også denne fredagen. Siden forrige uke har blant annet Mats Bakurowitz rista av seg en forkjølelse og Marius Eikaas er tilbake mellom stengene. Paul Aksel Auten er ute på reise og må erstattes av enten en annen veteran som lusker i bakgrunnen eller en nykommer- den som lever får se. Ellers er laget uendret og forhåpentligvis kan vi prestere enda litt bedre enn hva vi gjorde for en uke siden.

Hele seniortroppen skal før kampen ha felles middag for å markere årets første hjemmekamp og gjøre det som nærmest har blitt en tradisjon i forbindelse med den første hjemmekampen: ta årets lagbilde.

 

Vi åpner vår nye kiosk denne aprilkvelden og selv om divisjonen har endret seg to ganger de siste to åra skal utvalget være det samme. Vi håper det dukker opp noen skuelystne og gir gutta den støtten de trenger for å kjempe om årets første poeng. Kampstart er 19.00