Lagbilde m diplomer

7-åringene i Båstad har fullført sin første sesong

Etter å ha spilt noen miniturneringer med 3-er fotball høsten 2016 var det endelig vår tur til faste treninger og kamper gjennom en hel sesong. Vi har fått prøve oss i snø, regn og stekende sol mot lag fra hele Indre Østfold - og med pur fotballglede som drivstoff har vi nå kommet oss gjennom sesongen.

| Mer++

I Båstad har vi vært så heldige at totalt 16 av 24 barn i 2010- kullet har ønsket å være med på fotball i løpet av sesongen. Til tross for mange navn på lista valgte vi å melde på bare ett lag og ha gutter og jenter sammen på dette laget. Det har gjort at vi har kunnet bytte på litt hvem som har vært med på kamp men også gitt litt lite spilletid i perioder. Allikevel har alle fått spille omtrent like mye gjennom sesongen, de som har ønsket å stå i mål har fått lov til det og de som har trengt en pause etter å ha fått ballen i ansiktet har hatt muligheten til det.

 

Vi har trent en gang i uka siden påske, spilt totalt 12 kamper og vært med på to cuper på Ørje. Vi har scoret mål i omtrent alle kamper vi har spilt men må innrømme at poengfangsten har vært noe skral: vi har tapt alle kampene våre i år.
Derfor er det intet problem å utpeke årets høydepunkt, og det kom i åpningskampen i sommerens Ørje-cup. Da blei det seier mot Eidsberg og jubelen sto i taket!
Utviklingen på ferdighetene til barna er tross resultatene formidabel og det er liten tvil om at antall timer med ballen i beina er det som er den avgjørende faktoren på dette nivået.

 

Nå kommer høsten snikende og etter høstferien lar vi Båstadbanen hvile og trekker inn i gymsalen på Båstad Skole. Der skal teknikken og utholdenheten justeres frem mot neste sesong og DA skal vi klare å vinne våre første fotballkamper.

 

Troppen: Sander Korneliussen, Mathea Krokeide, Thor Myhre, Albert Westgaard, Lilja Moseby, Emil Larsen, Tine-Marie Wasa, Karoline Salvesen, Henriette Miland Weydahl, Johannes Kjeve, Petter Dahlbak, Theo Strand-Haug, Hedvig Skjenneberg, Eline Driveklepp, Natalia Wochna, Sofia Rohrlack.

 

Trenere/Lagledere har vært Camilla Gillingsrud Aamodt, Maria Ekhaugen og Anders Krokeide

 

(Bildene i denne serien er tatt av Terje Salvesen - ivrig pappa og fotograf på våre kamper. Takk for bidraget.)

Karoline,Emil,Johannes
Seier i første kamp ørjecup
Takk for kampen
Thor i duell
Sander i duell
Scoring
Corner imot
Theo takler
Albert i farta
Hedvig&Mathea
Henriette
Fotballskole 2
Fotballskole
Lagbilde m diplomer
Karoline keeper
Utkast fra mål
Scoring 2
Innbyttere mm
Theo&Sander