Årets nest siste kamp på eget kunstgress ble en batalje som aldri skulle blitt så spennende som den tilslutt ble. Fortjent nok drar vi det i land og sikrer nye tre poeng som sørger for at vi nå har los på lagene foran oss på tabellen - noen av de har riktignok ett par hengekamper men de skal spilles før poengene regnes inn. Dette betyr at vi kan spille om en tredjeplass i 5. divisjon de siste fire kampene og det som nyopprykket lag.

Kampen mot Torp var under full kontroll i store deler av første omgang. Vi startet noe svakt med ballmist og slurvete pasningspill, men spiller oss fort inn i matchen og kontrollerer det meste utpå der mellom 5 og 40 spilte minutter. I denne perioden scorer vi også to mål, signert hhv. Trym og Peder. Trym scorer på samme måte som i forrige kamp, nemlig stanger inn goalen med pannebrasken som om han aldri skulle gjort annet og setter med sitt tredje mål på to matcher - imponerende.

Peder sin scoring er en spiss verdig, der vi kommer bra på venstre siden og får avslutning på mål som reddes. Ettertrykket er bra og Peder er tilslutt på plass for å få satt ballen i nota til 2-0.

Dette resultatet burde vi hatt med oss til pause, men så starter sirkusforestillingen til undertegnede og da går det ikke lenge før Torp får litt drahjelp. Frispark fra Torp som legges inn i feltet, keeper melder tydelig å ha kontroll åpenbart uten grunn til å melde nettopp det. Ballen spretter en gang før den elegant spretter opp i krysset og 1-2.

En helt unødvendig baklengs før pause gjør at det skapes noe mer stress ute på banen i andre omgang og denne omgangen blir i det store og det hele en kaotisk omgang, den inneholder fem mål, ett rødt kort og noen involveringer som sikrus Arnardo hadde blitt stolt av.

Det røde kortet tildeles Torp etter er å ha felt Peder på vei igjennom og for andre kamp denne sesongen skal vi spille mot ti Torpinger, også denne gangen uten å klare å utnytte det i særlig grad. Dog når bortelaget får rødt kort får vi samtidig frispark på ca atten meter, og som vi har vært inne på i tidligere referat så er frispark mellom 16 og 25 som straffe å regne for vår kaptein. Enkelt 3-1 etter en snau times spill.

Omgangen fortsetter med mye varierende spill, men selv om ikke spillet er blendene så sitter scoringene og Lars Erik scorer igjen etter 70 minutter, noe som tar oss opp i en meget komfortabel og trygg 4-1 ledelse.

Det holder i fem minutter før andre akt av sirkus Filtvedt er i gang. Torp spiller igjennom sin spiss, undertegnede feilberegner fullstendig og blir rundet enkelt. Torpspilleren setter opp sin lagkamerat ut 45 grader som enkelt setter 4-2 i det tomme buret.

Da blir det plutselig litt stress igjen og bedre blir det ikke når Torp på ett solid hodestøt setter inn 4-3 etter en corner i det 90 minutt - akkurat der og da var følelsen at "nå ryker trepoengeren". Heldigvis fikk ikke den følelsen spesielt mye grobunn da Simen Paulshus dukker opp og svarer kontant på Torps scoring bare minuttet senere. Ungguttens andre a-lagsscoring på seks matcher, solid med tanke på at snitt spilltid i disse seks kampen ligger på rundt 20 minutter.

Dommer blåser av kampen like etterpå og vi tar med oss tre rotete, men likefullt deilige poeng. Og som nevnt innledningsvis så er vi med og kjemper om en bra plassering til ett nyopprykket lag å være - de siste fire matchene inneholder dessverre tre bortekamper, men dere er hjertelig velkomne til å bli med på tur om det passer sånn - neste match er borte mot Drøbak/Frogn 2 på Seiersten mandag om en uke.

Vi benytter også anledning til å gratulere nok en debutant i Trø/Bå-trøyen - denne gangen er det ikke fra egen klubb, men en spiller vi fikk inn på deadline day. En studiekamerat av Trym, nemlig Henning Jevne Bergskaug, har byttet ut Hvam på Romerike med gult og blått i Trøgstad i første omgang for denne høsten. Han fikk sine første minutter som stopper da han halvveis inn i andre omgang byttet med nettopp Trym - VELKOMMENT TIL TRØ/BÅ OG LYKKE TIL, HENNING!