Grunnet utfordrende tidsskjema i redaksjonen blir ikke Rådekampen dekket på vanlig måte, kun en kort oppsummering.

Våre gutter møter denne dagen ett hjemmelag som er relativt ballsikkert og det merkes igjennom hele kampen, spesielt i første omgang. Med større effektivitet hadde nok Råde stått med mer enn ett til pause, dog er i første omgang de første marginene går i mot.

Det er 0-0 etter 40 minutter da vår defensive midtbanemann Mirza Basic blir spilt opp og smeller til fra 10-12 meter, det dundrer i tverrligger og returen blir en herlig igangsetting for Rådekontring. Den benytter de bra og det står 1-0, et resultat som står seg til pause.

Andre omgang starter på verst mulig måte da vi får en i tryne umiddelbart etter pause. Kristian Nordli, som startet på baneken fra start grunnet en kjenning i låret, kom inn til pause og røsket litt opp på topp for oss. I det 55. og 70. minutt så ga han håp om at vi skulle få noe ut av kampen likevel med to mål og utlikning.

Denne optimismen drepes etter bare to minutter da Råde har en kvadruptelsjanse som Morten er på to av de, en forsvarer en av de og siste sjansen går i mål, marginer med så hadde de ikke fått den siste muligheten.

Neste margin i mot; dagens Trø/Bå-debutant Granit Hoxha forserer flott midt i banen og er alene med keeper tre minutter senere men keeper får stoppet avslutningen. Igjen ender det som en kontring og i stede for å få 3-3 blir det sekunder senere 4-2.

Kampen avsluttes med at vi flytter opp for å forsøke å få spenning i kampen, og det straffes med ny kontring og forøvrig en avslutning vi må honorere - skuddet fra distanse limer seg opp i krysset og fastsetter sluttresultatet til 5-2.

Stygt resultat som ikke speiler kampen, dog var Råde skarpest og vinner sånn sett fortjent.

Vi avslutter denne artikkelen med å gratulerer Granit Hoxha med debuten i gult og blått og håper vi får se mer av hans ferdigheter de kommende ukene og måndene.