Trøgstad/Båstad

Det er nest siste kamp hjemme for året og atter en gang skal vi tre på oss den gule drakten med stolthet, for så å legge ned en store mengde arbeid på det grønne kunstgresset. Ås er motstander og om man leser tabellposisjon isolert så er det et lag vi skal kunne slå. Ser man i tillegg på hvordan vi presterte mot laget som ligger på andreplass sist helg så er det mye som taler for at vi endelig skal kunne slippe jubelen løs for tre poeng. Vi gjennomførte en bra kamp sist, og la oss ikke dvele mer ved det faktum at det ikke ble poeng. Plasseringen er nå gitt, vi blir ikke bedre enn nummer 14, så da er det bare å la alle tanker om at vi MÅ vinne ligge. Det er tid for å slippe ned skuldrene og kose seg på det flotte kunstgresset vi har i Trøgstad.

 

Troppen er fortsatt ganske konstant, da det ikke har meldt seg noen nye skader i troppen. Gledelig er det at både Truls Krohg og Antonio Suton er tilbake til denne kampen. Keeperproblemet (i den grad det er et problem) fortsetter, og selv med en kjempekamp sist klarte vi ikke lure Marius Eikaas til å bli hjemme denne helgen. Derfor ser det ut til at vikaren Anders Krokeide er tilbake mellom stengene, og la det være sagt...Anders er en meget habil keeper, så det er ingen stor bekymring!! I tillegg vil jeg skryte av Anders som denne sesongen har løst flere problemer for trenerapperatet med å spille over alt på banen. Han har i år imponerende nok spilt keeper, stopper, defensiv midtbane, offensiv midtbane og spiss. Dette viser moral og ikke minst et klokt fotballhode - herlig, Anders!!! Om Torkil Karlsrud kommer fra Bodø denne helgen er fortsatt ikke avgjort.

 

Ås

Motstander på lørdag er Ås, et lag som ligger to plasser over oss på tabellen, men som har tatt hele femten poeng mer enn oss. De har plukket 26 poeng i årets sesong og etter ferien har  de vært ganske solide. Første kampen deres etter sommerferien var mot Torp, og denne kampen endte som mange av Ås sine kamper før ferien, uten poeng. Etter dette har laget spilt ni kamper og kun tapt for serieleder Sarpsborg 08. Ås kommer fra en meget solid hjemmeseier mot Kråkerøy, der de vant 4-0. Av de 26 poengene de har skaffet seg har hele 16 av de kommet i høst, og dette betyr sannsynligvis at vi møter et bedre lag denne gangen, enn det vi møtte i 1-1 oppgjøret på Ås stadion i midten av juni. Vårt mål i denne kampen ble scoret av Torkil Karlsrud på straffe.


Det kan også nevnes at sist vi møtte Ås på hjemmebane i seriesammenheng var 12. mai 2009, da i 3. divisjon og denne kampen endte med 2-2.

 

--

 

Så da gjenstår det bare å ønske dere alle hjertelig velkommen på kunstgresset for det som er nest siste a-kamp hjemme for året. Vi ønsker å vise dere at vi kan ta tre poeng, og det akter vi å gjøre denne gangen. Så er dere advart ;)

 

Vel møtt på Trøgstad kunstgress, fredag 7/10-12, klokken 19:00!