Det var liten tvil om at jentene våre hadde havnet i den tøffeste gruppa i innledende kamper. I splitter nye Adidas-drakter var jentene klare til første kamp, som blei blåst i gang i strålende sol og 25 varmegrader, og på den andre banehalvdelen sto arrangørklubben Arvika. Jentene viste Arvika var gode, da de har møtt dem tidligere år i samme cup. Trøgstad var på hugget og jentene putta mål ganske tidlig, - endelig satt den for Maria. Det var reine vitamininsprøytinga for selvtillitten. De fikk til en-touch-spill, var beveglige og gav seg ikke før de vant kampen 4-0: mål nummer to signert Marie, nummer tre et selvmål av Arvika, og nummer fire er en straffe som Marie trygt setter. DET var litt over forventning. I andre kamp ventet Kolbotn. I første omgang holdt vi følge og hadde flere store sjanser, men i 2.omgang tar motstanderen over kampen og styrer den dit de vil. Raske og fysisk tøffe spillere, som ligger helt i toppen i Oslo-serien, blei nummeret for store for våre. De tapte 0-2 i en kamp som ikke var noen høydare for vår del. Siste kamp i gruppespillet var mot Langhus. Jentene har kampen i sin hule hånd og Mathea står for dagens mål med et soloraid fra midtbanen og opp, og setter sjøl ballen i nettet. Det andre målet er det også Mathea som styrer i mål, etter et pent innlegg fra Mia på høyrekanten. Jentene går ut av gruppespillet som nummer to, og møter dermed gruppevinner Nordstrand fra gruppe b i semifinalen i a-sluttspillet på søndag. 

 

Det blei helgas kamp. Våre jenter styrte kampen fra ende til annen, de har mange sjanser, de er dønn solide i forsvar, kriger og har kontroll på midtbanen, og løper fra Nordstrand i angrep. En fantastisk morsom kamp, som jentene vinner komfortabelt 0-3. Første målet er etter forarbeid fra Marie, passer til Mari, som legger videre til Anna, som enkelt setter den i mål.  Andre målet er et skudd fra Marthe som keeper gir retur på, da er Mia der og setter den sikkert i mål. Tredje mål er et langskudd fra Marie. Utagbart. Også veldig stas at det var fullsatte tribuner (KAN skylde regnet og at vi spilte på den eneste banen med tribuner under tak... )  og Rødnes sitt J2000-lag var noen av dem som heiet på våre jenter! Morsomt! 

 

Finaleplass i a-sluttspillet for fjerde år på rad er intet mindre enn utrolig imponerende. Det er noe med cup og de jentene her,- da er det et ekstra gir og glød over dem. At Kolbotn igjen er motstander var vel ikke noe pluss for jentene våre. De kjempet til siste slutt, men måtte se seg slått med 1-0 av et lag som rett og slett var litt bedre. 

 

Ingen sure miner, alle mann fornøyde med sølv! Dette er ungdomsminner som blir laget og tatt vare på for all framtid,- ikke vanskelig å se at denna gjengen har det fantastisk morro sammen både på og utafor grasmatta! Har det jammen ikke værst vi foreldra heller!

 

Jentene som har deltatt er: Anna Barlund, Mina K. Strengen, Celine K. Dahl, Mathilde Teig, Karoline B. Skatvedt, Mathea S. Ødeby, Marthe Matthiesen, Marie Grepperud, Mari Ruud, Mia Authen, Frida Skrattalsrud, Maria M. Fimland, Anna Klund, Hannah Altmeier, Julie Ingeborg Engen, Elise Holmen og Tine-Helene H. Tasigtil.