Trøgstad/Båstad

Det er helg, det er fotball og det er Trøgstad/Båstad med kniven på strupen (om strupen er kuttet spør du kanskje, men nei teoretisk er den ikke det). Uansett, nå er det lokaloppgjør mot Askim. Derfor tenker undertegnede som så; nå legger vi bort tabellen i helgen også satser vi på å kunne gi ett bidrag til det som alle håper blir et spennende kamp mellom to lokale lag. Sist helg ble det nok et tap mot en motstander vi burde slått, ergo vi sto igjen med null poeng. Denne helgen møter vi et Askim-lag som for øyeblikket varierer noe resultatmessig, men som man så i deres kamp mot Mysen så er de et godt lag. Når vi møttes i våres på Trøgstad stadion endte det med 1-5 og soleklar seier til Askim.


Vårt lag denne helgen inneholder noe skader/fravær. Vår keeper Vitas er bortreist denne helgen og løsningen rundt dette problemet er enda ikke helt avklart. Av skader så er Anders Krokeide og Antonio Sutton uaktuelle, begge med strekkskader. Langtidsskade Jonas Gillingsrud og Stian Martinsen ser ikke ut til å bli klare til kamp for Trø/Bå mer denne sesongen - DESSVERRE! Ellers er alle mann klare til kamp, og de som er med må bare belage seg på en ting: Dette blir knallhardt!!


Uansett hvem som er ute på Askim stadion i morgen, med gul trøye på brystet, må gi 110% og kanskje litt til for at det skal bli poeng. Og for de som tror at vi nå har rykket ned, så har vi ikke det!! Vi gir ikke opp før det er teoretisk umulig, og derfor blir poeng mot Askim viktigere enn noen gang!


Askim

Søndagens motstander heter altså Askim, og revansjelysten hos de blå/hvite er nok ganske stor etter at de fikk stryk mot Kråkerøy sist helg. Tap 2-6 for et lag midt på tabellen er neppe godkjent for Askim, et lag som i utgangspunktet ønsker å rykke rett opp til 3. divisjon. Dette har de fortsatt gode muligheter til å gjøre også, da de ligger likt med Moss 2 på 35 poeng. Likevel har ikke laget vært like stabilt godt som de var i vårsesongen. Askim spilte faktisk fotball helt frem til 14. juni i år før de tapte en kamp, og da tapte de for den suverene serielederen Sarpsborg 08 2. Etter dette har det kommet tap mot lag som Torp, Ås, Kvik Halden 2 og nå sist helg mot Kråkerøy.


Konklusjonen her er den samme som med mange andre motstandere vi har hatt i år, de er ikke uovervinnelige. Det handler om å ha troen på seg selv, unngå mål i mot de første fem minuttene og senke skuldrene.


En annen artig ting i denne kampen er selvsagt at på banehalvdelen til de blå/hvite så står en ung mann ved navn Emil Sætra. Det er ikke til å legge under en stol at mange ble litt "forbannet" da Emil valgte blått og ikke gult når han først skulle forlate Drøbak/Frogn. Alle som kjenner Emil vet at han kunne bidratt positivt i vårt lag, og da gjelder det samme når han spiller for Askim. At Emil er en mann vi må passe på i morgen er det liten tvil om, så får vi bare håpe at vi klarer å stoppe både han og resten av Askimlaget.

 


Alle oppfordres til å møte opp på Askim stadion i morgen, søndag 18/9-11, klokken 14:00 - VEL MØTT!!