Lite aktvitet på nettsidene betyr ikke at vi ikke har aktivitet for resten- snarere tvert imot. Seniorene har sparka fotball tre ganger i uka siden uke 1 2014, spilt 9 treningskamper og har vært på treningsleir for første gang på flere sesonger. Siden det ikke ble nok spillere til juniorlag denne sesongen har vi tatt opp de som har ønsket å være med og kommer denne sesongen til å stille med 2.lag i 7.divisjon i tillegg til a-laget i 6.divisjon.

 

Treningskampene har vært mot ganske jevn motstand der Mysens A-lag i 4.divisjon og Hærland i 7.divisjon har dannet ytterpunktene. Vii har brukt alle våre spillere i løpet av vinteren og våren og det er liten tvil om at vi er mange hakk bedre enn på tilsvarende tid forrige sesong. Troppen er som nevnt fylt på med noen av våre juniorer fra 2013-sesongen og i tillegg til disse har Christoffer Larsen Slaatsveen og Eivind Skughei returnert til vår seniorstall. Sistnevnte omtales av sine lagkamerater som "den hvite Ronaldinho" og har med seg bøttevis med erfaring, teknikk og hår inn i laget.
Det har vært stort fokus på det offensive i årets oppkjøring og her har trener Hans Anton Ludvigsen resultater å vise til i løpet av forsesongen. Vi har scora mye mål, skapt massevis av sjanser og går på banen hver gang for å gjøre nettopp dette. Defensivt har vi hatt væl mye skader til å få samkjørt en firer helt enda men dette er allerede i ferd med å falle på plass og blir bra når vi kommer i gang med sesongen.

 

Så da kan Borgen2 bare komme de. Terminlista er ikke ute på sidene her enda grunnet noe tekniske problemer, men hold av de neste 11 tirsdagene så du kan følge a-laget mot sommerpausen denne sesongen. Et tips er å laste ned "MinFotball"-appen på din telefon og velge vårt a-lag på denne. Da får du terminliste og resultater oppdatert til enhver tid.