Trøgstad KG vil førstkommende lørdag bli fylt til randen av unge lovende fotballspirer første del av dagen før de overlater banen til klubbens seniorlag (som også er relativt ungt) andre del av dagen - det blir altså fotball på kunstgresset absolutt hele lørdagen. 

 

Minifestival: 

Klokken 11:00 lørdag formiddag blåses de første kampen i gang for de yngste spillerne i vår klubb og mange andre lokale naboklubber. Minifestival er et prosjekt i regi av Østfold Fotballkrets og Trøgstad/Båstad er en av arrangørklubbene for prosjektet hvor målet er å gi de yngste fotballentusiastene smaken på hva fotballen kan gi av samhold, glede og entusiasme. Her vil det være mange unge gutter og jenter som spiller sine aller første fotballkamper og hvem vet, kanskje er det en liten Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi som starter karrieren sin på vårt kunstgress denne lørdagen. 

Som klubb er vi stolte og glade for å kunne være med å arrangere en slik festival. Klubben stiller forøvrig ikke bare som arrangør men også med lag denne dagen, og laget med de unge Trø/Bå-spillerene er under særdeles kyndig ledelse av de tidligere Trø/Bå-profilene Per Richard Sandvik og Geir Rønningen. 

 

Festivalen spilles med følgende retningslinjer og forutsetninger: 

  • 11 påmeldte lag.
  • Kampene spilles 3 mot 3. 
  • Små mål uten keeper.
  • Kamper på tre baner samtidig.
  • De første kampene går klokken 11:00 og de siste kampene starter 13:00.
  • Åpen kiosk hele dagen
  • Speakertjeneste v/Morten Sætra 

 

Puljer: 

Pulje 1 Pulje 2
Ørje Askim FK Blå
Mysen Askim FK Gul
Askim FK Rød Skiptvet
Korsgård Hvit Trø/Bå FK
Rakkestad Hvit Korsgård Grønn
  Rakkestad Blå

 

Kampoppsett, pulje 1: 

Hjemmelag Bortelag Kampstart Bane
Mysen Rakkestad Hvit 11:00 1
Askim FK Rød Korsgård Hvit 11:00 2
Korsgård Hvit Ørje 11:40 1
Rakkestad Hvit Askim FK Rød 11:40 2
Ørje Mysen 12:20 1
Rakkestad Hvit Korsgård Hvit 12:20 2
Ørje Rakkestad Hvit 13:00 1
Mysen Askim FK Rød 13:00 2

 

Kampoppsett, pulje 2: 

Hjemmelag Bortelag Kampstart Bane
Askim FK Gul Korsgård Grønn 11:20 1
Skiptvet Trøgstad/Båstad 11:20 2
Askim FK Blå Rakkestad Blå 11:20 3
Trøgstad/Båstad Askim FK Blå 12:00 1
Korsgård Grønn Skiptvet 12:00 2
Rakkestad Blå Askim FK Gul 12:00 3
Askim FK Blå Askim FK Gul 12:40 1
Korsgård Grønn Trøgstad/Båstad 12:40 2
Skiptvet Rakkestad Blå 12:40 3

 

 

OBOS-cup: 

Del to av dagen er ny a-kamp, en kamp som spilles uten fokus på poeng. Denne gangen er det OBOS-cup som står på programmet, en turnering som (etter hva undertegnede vet) ble arrangert for første gang i fjor. Turneringen er en regional turnering for de som ikke er kvalifisert til NM (4. div og nedover) med samme prinsippet som NM i fotball, nemlig vinn eller forsvinn. Det vil si at lørdagens kamp skal avgjøres, enten det tar 90 minutter, 120 minutter eller kanskje til og med en straffekonkurranse. 
 
a-laget.jpg
 
Motstander er av det kjente slaget da det er samme lag som vi sist møtte på kunstegresset, nemlig Rolvsøy, og her er det liten tvil om at hjemmelaget har en hel del å revansjere. Det kan være at det er en godt timet pause i kampen om poeng, kanskje kan laget slippe skuldrene litt ned og bruke kampen til å komme seg inn på rett spor samt gjenvinne selvtillit. Rolvsøy skal iallefall få merke at det er et lag som skal gi de vesentlig hardere motstand denne lørdagen enn hva tilfelle var ved sist møte. 
 
Les mer om forrige møte her: 

 

Da gjenstår det bare å invitere alle til fotballfestival på Trøgstad KG førstkommende lørdag - her er det festival fra 11:00 og til minst 18:00 og kanskje lengre.... 

 

VEL MØTT!