Førsteomgangen var svært jevn uten videre store sjanser til noen av lagene om man ser bort fra et og annet langskudd og noen cornere. 0-0 til pause.

Andre omgang fortsetter i samme tralten, men nå har hjemmelaget kommandoen. Vi klarer ikke å komme på noen overganger og skaper svært lite inntil Torkil stikker i vei på et dribleraid midtveis i omgangen. Han snubler og flyr og holder seg på beina til han kommer på innsiden av sekstenmeteren der han i beste "Ringberg-stil" legger seg over et forsvarsbein. Dommeren, som var den samme som mot Kråkerøy forrige uke tok fløyta i munnen og spurta mot straffemerket. Pelle gjorde som alltid før og satte kula sikkert i mål, og vi TOK ledelsen 1-0.

HSV pusha frem etter dette og etterlot seg vannvittige bakrom. Like etter at Torkil gikk ned i feltet ble innbytter Espen Wiig lagt ned mens han stormet inn i boksen fra sin venstre side, men denne gangen velger dommeren ikke å blåse. Som så mange ganger før må jeg ta med et desverre; vi klarte ikke utnytte bakrommene og ble istedet presset kraftig tilbake på banen det siste kvarteret. Det ble ikke bedre da Torkil dro på seg sitt andre gule kort etter 84 minutter og vi måtte avslutte med ti mann. Med heroisk innsats og en fabelaktig redning etter corner av Vitas halte vi i land seieren allikevel- ingen vakker kamp, men det vi trengte nå var poenga!

Dagens innsats var fabelaktig, nesten litt væl. Vi klarte ikke å roe oss på ledelsen vår som vi burde, men fader heller- vi leder ikke kamper hver uke(enda). Glenn og Stian var steinharde i midtforsvaret og sto virkelig frem i sluttspurten sammen med venstreback Austris. Neste kamp er mandag neste uke, hjemme mot Moss 2 som i kveld slo våre overmenn Kråkerøy 5-2.

Trøgstad/Båstads lag; Vitas Malisauskas, Anders Sætra, Stian Martinsen, Glenn Müller Johansson, Austris Ungurs, Per Sandvik, Torkil Karlsrud, Tobias Fredriksen, Stian Filtvedt, Anders Krokeide, Antonio Suton

Benyttede innbyttere: Mats Bakurowits, Espen Wiig, Simen Støten