Seniorlagets siste uke

Siden forrige gang det ble rapportert her på hjemmesidene har gutta vært en snartur hos Østsiden og møtt deres rekruttlag. Vi hadde noen forfall men stilte allikevel et OK lag mot serielederen som forøvrig viste oss hvorfor de er serieledere..Kampen endte hele 10-0 og vi var sjanseløse mot et lag som fint hadde liggi i toppen av 4.divisjon! Resultatet ble forøvrig ikke det mest sjokkerende i serierunden da Spydeberg vant hele 13-0 mot Trosvik2 og snappet dermed opp andreplassen i avdelinga!

 

Trøgstad/Båstads lag mot Østsiden: Njål Øyvind Richardsen, Truls Almark, Paul Aksel Authen, Kenneth Baraas, Eivind Tornes, Anders Krokeide, Kristian Aadalen, Trym Lunder Østby, Marius Skullerud, Espen Wiig, Thomas Håkelia

Benyttede innbyttere: Jonas Hansen, Halvor Wøien

 

 

Dagens kamp

Vi møter et Greåkerlag som vi ikke har sett snurten av etter at vi berget plassen i 3.divisjon på deres hjemmebane for noen år siden med en 3-2 seier. Kampen sendte forøvrig gutta i grått ned en divisjon også så vidt jeg husker. Siden da har de nok bytta ut mesteparten av laget og har gjort det skapelig bra i årets 5.divisjon og holder en finfin 4. plass med 14 poeng. De har banka både Gressvik og Rolvsøy som igjen har banka oss, men med vår gode hjemmestatistikk og kveldens gode tropp håper vi og gi dem kamp om poengene på vår egen hjemmebane. Vi har 9 poeng og har fått både Lervik og Trosvik2 bare poenget bak oss og ønsker oss så klart ei luke der igjen. Kampstart 19.30 på Stadion.

 

Øvrig action

Det er ikke bare seniorene våre som skal i ilden i kveld. Før a-kampen spiller G10 Skjønhaug hjemmekamp på Stadion mens G14 møter Ørje på kunstgresset med kampstart 17.30. G14 har hatt en bra sesong hittil og scorer en hel del mål så dette lokaloppgjøret kan fort by på stor underholdning. En halvtime etter at a-laget har startet sin match gyver juniorlaget løs på Borgen 2 på kunstgresset. Våre unge juniorer sliter litt med og holde buret reint denne sesongen og står kun med et poeng hittil, men mål blir det den riktige veien hver gang gutta går på banen så håpet om en trepoenger før ferien lever i beste velgående!

 

Mye aktivitet altså- dette liker vi! Kiosken er selvfølgelig åpen og vi håper at de yngre som spiller tidligere på kvelden blir igjen med sine foreldre og heier frem våre to eldste lag. Vel møtt!