Det er første året med 11`er fotball i seriesammenheng for jentene våre, som i år består av 14 åringer, ispedd 4 stk 13 åringer og en 15 åring. Helt uerfarne på 11`er de ikke, da de i juni i 2014 spilte seg til gull i Arvikacup nettopp i 11`er. 

Trø/Bå`s håpefulle åpnet minicupen med en komfortabel seier 11-0 mot Rødnes. Askim og Begby møttes deretter og Askim gikk seirende ut med 3-1 seier. Dermed var det duket for Rødnes-Begby i b-finalen, hvor Begby vant.

A-finalen mellom Trø/Bå og Askim ble ikke så spennende som vi hadde fryktet. Jentene var veldig spente før kampen, da Askim hadde vist seg i sin første kamp å være både raske og fysisk sterke. Men vertene var på hugget fra start til slutt, og det var aldri tvil,- Trø/Bå slo Askim 7-0. Stor stas å beseire nabo`n! 

Mandag 13.april er det seriestart for jentene våre, hvor de starter med bortekamp nettopp mot Askim. Da kan vi forvente atskillig sterkere motstand, da Askim i dagens lille cup manglet en 3-4 sentrale spillere vi VEIT kommer til å heve laget mange hakk! 

Takk til alle som bidro og sto på slik at cupen blei arrangert!