Trø/Bå-Hobøl 2-2: Den tidligere godt annonserte hjemmekampen mot Hobøl, ble som ventet et jevnt oppgjør.Lagene dominerte hver sin omgang, hvor hjemmelaget var best i første. Etter 8 minutter kombinerer Tommy, Theodor og Mathias J fint i angrepet, men Hobøl`s keeper redder til corner. Bortelaget får ikke klarert denne og Ole-Martin setter inn 1-0. 16 minutter er gått når Hobøl sender avgårde ett knallskudd, som Jesper i målet får svidd fingertuppene på. Ballen går heldigvis i treverket og vi får avverget. 3 minutter senere er det hjemmelaget sin tur. Mathias J sender Tommy alene igjennom mot Hobøl`s målvakt, Tommy er iskald og setter ballen utagbart tilside for keeperen og 2-0. De første 25 minutene er hjemmelaget gode. Spiller fin fotball og vinner det meste av dueller. Men mot Hobøl, så kan mann ikke slakke av. 5 minutter før pause kommer reduseringen. Vi er litt ubesluttsomme etter en corner, bortelaget sier ja takk og setter inn 2-1.
2.omgang starter bra for hjemmelaget. Det skapes noen muligheter, uten å lykkes. Men etter 10 minutter, så er det Hobøl som tar over kampen. Det er de som spiller fin fotball og vinner dueller. En fortjent utligning får de, når de header inn 2-2 etter corner. 1 poeng til hvert av lagene var greit, men som ingen var forøyde med da Skogstrand økte sin ledelse på begge lagene.
Sjef Pelle hadde denne kommentaren:"Et rettferdig resultat. To gode lag, med 16 gode spillere på hvert lag. Da blir det jevnt".

Skogstrand-Trø/Bå 0-2: En kamp som skulle og måtte vinnes, da Skogstrand ledet serien 3 poeng foran Trø/Bå, før kampen. Og vi visste at det kom til å bli tøft, mot et hardtspillende hjemmelag. Og hjemmelaget tok tak i kampen de første minuttene. Men etter 6 minutter er det bortelaget som er frampå. Forsvaret til Skogstrand stopper å spille, skriker på offside uten at dommeren blåser. En for dagen veldig god Tommy Berntzen oppfatter det raskt, snapper ballen og setter inn 0-1 nede ved stolperota. I perioder etter dette spiller Trø/Bå veldig fin fotball og skaper flere fine muligheter.Men ikke noe tvil om at vi møter ett godt lag i Skogstrand og de har også sine muligheter. Som når en av hjemmelagets spillere har fri vei mot målet. Men Håkon Bleie, som i kveld gjorde en STOR kamp i midtforsvaret, gjør en perfekt takling og avverger. (Tror nesten jeg så en liten tåre i øyekroken til den gamle forvarskjempen Pelle, etter den jobben Håkon gjorde der.) I andre omgang starter hjemmelaget best og trykker oss bakover, men uten å skape de store mulighetene. Trø/Bå spiller med hjertet langt utenfor drakta og jobber utrettelig. Dette frustrere hjemmelaget som da ,som forventet, begynner å kjefte innad i laget, tar stygge etterslenger osv. En myndig dommer deler ut flere gule kort, noe som ender i rødt for Skogstrand. Nå skal det også sies at vi drar på oss 2 helt unødvendige gule. Etter at hjemmelaget er redusert til 10 mann, benytter Trø/Bå muligheten til å punktere kampen. Tommy slår en perfekt corner som treffer pannebrasken til Ole-Martin, og det står 0-2. De siste minuttene handler det om å tette igjen bak, noe gutta gjør til karakter 6. Undertegnede har sagt det før, disse gutta slutter aldri å imponere. De fremstår som ett lag, støtter hverandre, jobber for hverandre og skryter av hverandre.Oppmannen er stolt og ikke mindre stolt var sjef Pelle eter kampen:"Utrolig moro å se den moralen og vinnerviljen vi viser i dag. Vi møter et veldig bra lag. Fysisk tøffe, på grensen til småstygt i perioder. Men, gutta holder humøret, jobber og sliter, og belønnes med seier. Forsvaret vårt er imponerende solid, midtbanen tar de viktige og tøffe duellene, og angrepet vårt setter de på prøve ved flere anledninger. Veldig moro å se at vi kan kjøre kontringer med kvalitet og presisjon mot et så godt lag".