Det var en spent gjeng  fra G11 som møttes på Gamle Buss for avreise til Sandar Cup 8. august.

For mange av gutta var dette første overnattingscup og forventningene var store. Både til fotballen, det og sove i klasserom og det sosiale med kompiser og ikke minst jenter. På pakkelisten stod hårvoks på topp, mens foreldre måtte passe på at forballtøyet var med.

Energi nivået var på topp fra første stund og første gjemsel var før avreise og første jentebekjentskaper ble gjort på Moss – Horten ferja.

Vel fremme installerte vi oss på vårt rom og utforsket skolen. Etter pizza og brus var det ut på kunstgressbanen og gjorde nye bekjentskaper igjennom fotballen.

Natten ble kort, men 0700 lørdag morgen var vi klare til frokost. Matpakke ble smurt og spente var vi klare til avreise og 4 fotballkamper.

Vi startet veldig bra i første kamp mot Runar sort. Ledet 3-0 etter 10 min og var det førende laget.  Etter dette var det jevnt de neste 15 min. Så scoret Runar to raske mål og det ble litt nervøst. En fin kontring og mål fra oss i sluttminuttet gjorde at vi vant 4-2. Det skal sies at Runar ikke tapte flere kamper i turneringen.

I kamp to møtte vi Holmen fra Bærum. Dette ble en jevn kamp hvor Holmen kanskje var noe bedre i banespillet men hvor vi skapte like mange sjanser. Kampen endte 2-2 og vi skal si oss fornøyd med det.

Etter to timer hvile sto Korsvoll på andre banehalvdel. Trener teamet hadde sett en kamp med dem og var forberedt på å møte et ballsikkert lag. Og vi fikk en leksjon i pasningsspill og bevegelse. Imponerende på dette alderstrinnet og god læring for oss. Våre gutter løp og slet, og etter det verste sjokket kom vi etter hvert inn i kampen. Resultatet ble 1-4. Men vi skal være stolte av innsatsen.

Lørdagens siste kamp var mot Lillesand. Litt stive ben gjorde seg klare og vi var enige om ta ut det vi hadde. Gutta startet i hundre og vi kjempet ned motstanderen og vant 7-0. Kampen var spillemessig den dårligste, men resultatet tok gutta med seg til middagen som ble inntatt direkte etter kampen i samlet flokk.

Tilbake på skolen var det en velfortjent dusj og endelig kunne hårvoksen tas frem og brukes. Gutta var nå klare for lørdagskvelden og målet var klart: damer. Klubben grillet pølser i øs/pøs og brus ble inntatt. Etter noen avslag fra det annet kjønn på skolen ble det disco. Der var det full gass. Det ble danset og sjekket om hverandre sier ryktene. Voksne hadde ingen adgang så her må vi bare forholde oss til ryktene.

Det var en sliten og trøtt gjeng som gikk til sengs kl 23 og alle sov etter 30 min.

Søndag var det opp kl 7 for frokost, pakking og avreise til de tre siste kampene,

I første kamp møtte vi Stokke. Vi startet bra og ledet tidlig 2-0. Etter dette bommet vi alene med keeper og hadde et frispark i tverrligger og ned på strek. Alt så bra ut. Så får vi litt store avstander i laget og får kontringer imot. Stokke scorer 3, hvorav et frispark går inn i motsetning til vårt, og vi taper 2-3.

I kamp to møter vi Bærums/Verk/Hauger. Dette var et spillende lag og vi har litt store avstander og blir overspilt og taper til slutt 2-4.

Før den siste kampen setter vi fokus på avstander og om å være tett opp i motstanderen. Det blir også gjort litt rokkeringer på plassene til spillerne etter ønske fra spillerne selv. Alle var slitne men enige om å ta ut det siste, og gutta leverer. Vi følger oppskriften og kjører over Svene og vinner til slutt 7-0.

Så er det rett til premieutdeling hvor alle gutta blir ropt opp over høyttaler anlegget. En stolt gjeng tar imot sine pokaler og avslutter med et høyt kamprop.

Sportslig oppsummert har vi lært utrolig mye under denne helgen . Sosialt har gruppen fungert helt fantastisk, alle har støttet hverandre og vi er et LAG med stor L.

G11 vil takke alle våre supportere for stort engasjement under kampene og for hjelp før og etter kamper.

SandarCup 2014 ble en fantastisk opplevelse for alle gutta og vi gleder oss til neste år.

 

Hilsen

 Nina, Petter og Geir