Etter noen uker ferie og med egentrening, har gutta nå hatt fellestrening i 3 uker. Tester er gjennomført og gutta er i minst like god form som i vår.

Sandar Cup:

Gruppespillet ble innledet med seier 2-1 mot fjorårets kretsmester i Buskerud, Glassverket. (Glassverket spilte seg forøvrig frem til semifinale i A-sluttspillet). Deretter ble det 0-0 mot Farsund og tap 0-1 mot Skeid 2. Vi endte dermed på 3.plass i gruppa og måtte i år til B-sluttspill. I kvartfinalen her ble Gruner 2 slått 3-0, mens Gruner1 ble for sterke i semifinalen da de satte inn 1-0 målet minuttet før slutt. Sosialt sett en strålende helg i Sandefjord mens fotballmessig så svingte det for mye. Fra en strålende kamp mot Glassverket som viser at gutta henger med de beste, til kampen mot Skeid hvor veldig lite fungerer.

Troppen:

Ikke bare hos A-laget det er endringer. Vi er glade for at Ludvik Sletten Haugen igjen skal spille fotball i Trø/Bå. Etter 2 år i Askim bestemte Ludvik seg i sommer for igjen å ikle seg Trø/Bå drakta. Velkommen hjem, Ludvik.

Men en spiller har også forlatt oss. Mysengutten Johan Montero flytter til Stavanger og hadde sin siste opptreden i Trø/Bå drakt på Sandar. Johan har sosialt og fotballmessig vært en viktig brikke hos G15. En talentfull gutt som også har fått med seg ett treningsopphold hos Espanyol i år. Lykke til videre, Johan!

Høstsesongen:

7èr laget er etter våren plassert som nr 4 på tabellen. Gutta har nok slitt noe med overgangen til 7èr fotball igjen, samt det å komme igang i kampene. Tror vell ikke vi har tapt en eneste 2.omgang. Det skal også legges til at de andre lagene stort sett består av gutter som er ett år eldre.

11èr laget er plassert på 6.plass som også er det samme som målet vårt, en plass på øverste halvdel. Skal vi henge med utover høsten så må bortestatistikken bedres. Seier, uavgjort og 4 tap med 2-10 i målforskjell holder ikke. Hjemme på eget kunstgress derimot er det bunnsolid. Kun seiere og 27-4 i mål.

Første hjemmekamper for lagene er torsdag 15.august kl 19.30 for 11èr gutta og mandag 19.august kl 19.30 for 7èr gutta.  Håper mange følger gutta her og på kampene videre utover sesongen.