Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

God innsats av Trø/Bå lagene i Sandarcupen

Våre 7 lag gjennomførte totalt 37 kamper i løpet av helgen, jevnt fordelt i antall seiere og tap pluss noen uavgjorte, og vi fikk i tillegg 2 lag igjennom til A-sluttspill.

G16 Sandarcupen 2014

I løpet av fredagskvelden var alle lagene trygt innkvartert i samme fløy på Breidablikk skole og kunne starte oppladningen til kampene på lørdag. Allerede 08.30 lørdag morgen var 3 av lagene våre i gang. Og for J11 og G11 som var på Sandarcupen for første gang kunne det ikke startet bedre, da begge vant sine første kamper. Når lørdagen var endt hadde klubben 2 lag videre til A-sluttspillet på søndag. Selv om det ble stopp i 1/8delsfinalen for J13 var det likevell imponerende all den tid de spilte mot jenter som var året eldre. Og imponerende var det også av G16 som spilte seg frem til semifinale og tok med seg bronsemedaljer og pokal hjem til Trøgstad. 

Våre lag var spredd fra Stokke til Larvik, så det var vanskelig å få sett på alle. Men undertegnede hadde gleden av å få med seg kamper hos G11 og G13, i tillegg til G16 i løpet av lørdagen. Og det er gøy å se den spillergleden, humør og vinnervilje som vises. Når det også meldes om eksemplarisk oppførsel utenfor banen, så er det strålende. 

 

Alle resultater finnes her: http://res.profixio.com/matches/sandarcupen-2014/l

 

Til slutt rettes en stor takk til trenere/oppmenn som har satt av helgen til Sandarcupen. Uten dere hadde det ikke vært mulig å reise på en cup som dette.

 

Sandarcupen 2015 arrangeres 7.-9.august.

 

Ingressbilde: Så glade blir G11 når mann vinner 7-1

Bilde: G16 med pokal og bronsemedaljer

| Mer++