Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

Gode opplevelser på Sandarcup 2015 for J12

For andre gang skulle denne fine buketten med Trøgstad/Båstad-jenter delta på Sandarcup. Både jentene og foreldrene har hatt en super helg med morsomme kamper og ikke minst veldig hyggelig sosialt samvær.

Picasa
Sandarcup15, hårfletting
Sandarcup15, kamprop
Sandarcup15, Maren i duell
Sandarcup15, Otilie, Franciska, Josefine E

Jentene har blitt ett år eldre siden sist de var her, og det er alltid litt trygt å vite hva som skjer hvor og hvordan opplegget er med soving i klasserom etc. De fikk ganske raskt etablert seg i det lille klasserommet de fikk tildelt, og fikk plassert seg i forhold til hverandre slik det sikkert er blitt avtalt for leeenge siden.

 

Alle kampene, både lørdag og søndag, skulle spilles på Helgerød, ca 10 minutters kjøring fra Breidablikk. Lørdag starta med første kamp kl. 09.30 mot Røa, på en ganske bløt grasbane. Jentene var skikkelig på hugget og spilte en kjempebra kamp. Linnea scora vårt mål, men det ble tap 2-1. Det kunne like gjerne endt annerledes, da Helle hadde skudd både i stanga og rett over mål. Like blide! Andre kamp var mot Lillesand, den endte 1-1, Helle er målscorer. Den tredje kampen var mot Notodden. De var ubeseiret i egen serie og hittil i turneringen, så jentene visste de måtte trå skikkelig til for å ha noen sjanse. Og det gjorde de! Til tross for super innsats endte det med 0-2 tap. Vi var ikke aleine om DET,- av alle 8 Trø/Bå-laga som var med i cupen, var det kun ETT lag som hadde vunnet EN kamp denne lørdagen. Vi får skylde på sommervarmen,- mangeogtjue varmegrader og skyfri himmel gjorde det veldig varmt og spille fotball denne lørdagen. Det kan vi allikevel ikke klage på! Bading blei det også tid til, før det var dusjing og avslapping på rommet på Breidablikk.  Bedre lykke på søndag!

 

Og det ble det! Søndag har jentene alle sine tre kamper på kunstgrasbanene på området. Det er de jo mer vant med å spille på, og det gav resultater. Første kamp på søndag morgen kl. 08.30 skulle spilles mot lokallaget Runar. I motsetning til J14 fikser J12 morgenkamper helt suverent! Det var skikkelig trøkk fra første spark, Josefine i mål var både dyktig og heldig, og jenter som fra før har vært litt forsiktige tråkka skikkelig til, sammen med de vi er vant til å se er tøffe. Sånt blir det resultater av! Første målet vårt er det Linnea som setter, ho klinker til fra skrått hold fra ca. 10 meter. 2.målet vårt er det Anna som står for, hun dribler av 3-4 Runar-jenter og setter ballen til side for keeper. Trø/Bå vinner kampen 2-1. Andre kamp på søndag er mot Aurskog Finstadbru og den taper jentene 0-3. Tredje kamp er mot Frisk Asker og våre jenter haler i land en seier 1-0, Helle er målscorer. Igjen super innsats av alle frøknene!

 

Trener Stein Gunnar var en fornøyd mann. Blide jenter som får til det de har øvd på på treningene og full innsats fra hver og en. Heiagjengen på sidelinja har også hatt det supertrevli`, og vi syns det er såå stas å følge med denna gjengen. Tusen takk for kjempegod underholdning!

 

Og til de som lurer: Jentene HAR sovi, begge netter. En smule lettere å få de til ro andre kveld enn første, men de er jo bare supergode alle sammen. Så får vi håpe de tålte at mamman i klasserommet knurra litt første kvelden når stilletid for lengst var passert, men da blei det slutt på både telefoner, turning, knirking i madrasser og hvisking. Takk for tillitten!

 

Jentene som var med i helga er: Otilie Haave, Franciska Haave, Hedda Moe Sævik, Cathrine Karlsen, Anna Olia Engen, Helle Minge, Mari Skrattalsrud, Linnea Ekeberg Ulfsby, Maren Authen, Josefine Haakaas, Martine Karlsrud Johansen, Tuva Nilsson Eng og Josefine Ekeberg. 

| Mer++