G15 landet i Barcelona søndag ettermiddag til årets ”happening” for laget – treningsleir i Barcelona!. Treningsanlegget ligger litt nord for Barcelona by og heter Santa Susanna. Vi bor på et glimrende hotell, med flotte treningsfasiliteter og fritidsaktiviteter som basseng, aktivitetsrom, trimrom etc. Så her er det noe for enhver smak. Vi har planlagt totalt 6 treningsøkter fordelt på dagene vi er her, noe vi ser at er nok mengde allerede! Det tar litt på å være aktive i sol og varme!


Første felles utfordring var en avtalt kamp mot G15 fra Lloret De Mar (lokalt lag). Laget gikk ut for fullt, og gjennomførte en glimrende kamp – selv uten bruk av våre faste keepere. Men Jonas og Mats gjorde sakene sine meget bra som keepere i hver sin omgang. Kampen endte 2-2 etter mål av Trym og Jonas., noe alle var fornøyd med.


Etter treningen i kveld, skal alle sammen samles for å se kampen Real Madrid vs. Barcelona på storskjerm. Vi gleder oss!

Etter trening torsdag morgen, går reisen til Barcelona by og besøk på Camp Nou! Det er vel høydepunktet for alle, og det er mulig at det vil florere med Barcelona drakter i Trøgstad etter det besøket.

Oppdatering om treningsleiren og det som foregår ellers, kommer fredag.

Med sportslig hilsen

Brede