Den første omgangen på denne solfylte fredagen var en av de bedre vi har spilt i år. Vi løp mye raskere og taklet mye hardere enn gjestene og fikk et solid overtak som vi holdt omgangen igjennom. Ingen hadde rynka på nesa om vi hadde leda 5-0 til pause, men istedet ble det endel rynking da vi ledet kun 1-0 etter en scoring av Lars Jacobsen. For til tross for overtaket og det gode spillet ville ikke ballen i mål: Lars Ludvigsen hadde to i stanga og en i tverrliggeren, Anders Krokeide bommet både alene med keeper og på åpent mål fra 5 meter i tillegg til at både Lars J, Eivind og Marius Skullerud hadde avslutninger mot mål. At hverken Ludvigsen eller Krokeide scorer i en kamp som dette hører til sjeldenhetene og det passa ganske dårlig da den begrensede ledelsen gjorde den andre omgangen i overkant spennende.

Det var ikke bare offensive spillere på banen for oss i denne kampen -heldigvis!. Midtstopperparet for dagen var nykomponert, hadde full kontroll før pause og ledet an krigen i den andre omgangen da det begynte å gå tråere fremover: Debutant Alexander Slaatsveen,født 1997, var overlegen i duellspillet og fikk gleden av å spille sammen med Jakob Grefsli. Jakob er rask, sterk og spilleklok- en virkelig tilvekst til laget vårt denne høsten og kronet dagen med en bestemannspris.

I andre omgang forøvrig ser vi ikke ut til å ville spille fotball og legger oss ned på "måk og mæl"nivået til bortelaget. Vi får også endel unødvendige dødballer imot og vi må innrømme at det var nervøst omgangen igjennom. Vi gjorde flere bytter underveis for å holde oss på tærne, deriblant en ny debutant fra Mysen ved navn Isak Olavsrud. Med sine forsvarskolleger holdt han ettmålsledelsen vedlike helt til 2-0 kom tre minutter på overtid, signert Eivind alene med keeper og DET var deilig!

Vår svakhet i vårsesongen var at vi tapte eller spilte uavgjort i denne typen kamper. Nå har vi startet med å vinne en slik kamp og håper vi kan klare å snu den leie trenden og virkelig sanke poeng utover høsten. Neste kamp er borte mot Sparta2, 31.august.