Troppen

Noen går ut og andre kommer til- slik vil det alltid være i Trøgstad/Båstad midtveis i sesongen. Heldigvis er frafallet minimalt og noenlunde naturlig samtidig som de som kommer til vil være en solid forsterkning: også i år vendte Thomas Håkelia og Kenneth Baraas nesa hjemover i forbindelse med sommerferien, men denne gangen blir de tilgjengelige utover august måned og vil dermed bringe tiltrengt fysikk inn i troppen hele høstsesongen. Gode spillere som vil spille for klubben sin liker vi!

Ut av troppen forsvinner Sondre Weum Johansen og Anders Krokeide grunnet hhv. eget ønske og lengre skadeavbrekk.

 

Avdelinga

Vår allerede slanke avdeling har i løpet av sommeren blitt enda et lag fattigere: Rapid Athene, som ikke kunne stille lag mot oss i våres, har trukket laget og dermed er det bare 8 lag igjen. Rapid sto med 0 poeng på sine første 8 kamper og det vil derfor ikke få noen innvirkning på poengfordelingen i avdelingen at de trekker seg. Allikevel fikk de gjennomgå ganske grundig hva gjelder antall mål i enkelte kamper og alle lagets kamper skal strykes, dermed vil andre lags målforskjell endres noe. Vi får bl.a tre mindre scorede mål og vil få en større jobb med å komme på pluss-siden her i løpet av høsten.

 

Høstsesongen for øvrig

Vi baserer oss nå på at de resterende lag består året ut og at kampene spilles som planlagt. Vi legger inn en treningskamp førstkommende onsdag mot Mysen/Ørje jr.elite på Ørje kunstgress 1930. Dermed får vi en gjennomkjøring og test av kampform før vi tar imot Drøbak/Frogn 3 hjemme på Stadion tirsdag 13.august. DFI3 har ikke tapt et poeng siden vi slo dem i serieåpninga og leder avdelingen komfortabelt- dette blir en solid test på hvordan formen er etter ferien!

 

I andre kamp etter ferien skal vi besøke Hobøl. Denne kampen er flyttet til fredag 30. august i forbindelse med Tomterdagene og vi oppfordrer alle til å stille opp som publikum til dette lokaloppgjøret da hjemmelaget ønsker å gjøre noe ekstra ut av denne kampen. Kampstart er 19.00.

Ellers skrider sesongen frem som planlagt med siste serierunde hjemme på kunstgresset mot Råde 2 tirsdag 15. oktober.

 

Vi ønsker gutta lykke til med høstsesongen og håper å se like mange tilskuere på hjemmekampene våre som vi hadde i våres.