Etter intens jobbing i flere uker og imot mange aktuelle kandidater, har det ikke lykkes klubben å skaffe til veie en hovedtrener for vårt lovende juniorlag.

Vi velger derfor nå å benytte oss av de sosiale medier.

Kjenner du noen som kunne være interessert i å være trener for disse gutta? Uansett så håper vi at alle våre følgere på Facebook kan dele dette innlegget til sine venner.

 

Vårt juniorlag består hovedsakelig av gutter født `98. Det er en meget treningsvillig gjeng som både på og utenfor banen viser eksemplarisk oppførsel.

At det er en lovende gjeng viser også resultatene fra sesongen 2014; vinnere av vårcupen, 3.plass i Sandarcupen og ikke minst tok de en meget sterk 4.plass i KM A.

Flere av gutta debuterte også sist sesong på vårt seniorlag som ble kretsmestere i 6.divisjon, og rykket opp til 5.divisjon.

For sesongen 2015 står både en hjelpetrener og oppmann klare til å bidra.

 

Trøgstad/Båstad FK er en breddeklubb med ca 350 medlemmer, i en kommune med drøyt 5000 innbyggere.

Klubben har base sentralt i kommunen hvor det både er en kunstgressbane og naturgressbane. I disse dager er også ett klubbhus på vei opp og er planlagt ferdig til sesongstart 2015.

 

Er du interessert eller kjenner noen som kan være interessert i å trene vårt juniorlag, ta kontakt med styreleder Petter Skotland på 90192256 eller  petter.skotland@ue.no