A-laget er altså i gang med forberedelsene til 2020-sesongen og med det følger det både en oppdatert tropp og et drøss av trenings- og cupkamper. Når det gjelder årets tropp så er det en del nye, men likevel kjente, fjes som er blitt en del av a-laget for 2020. Nykommerne er primært fra fjorårets G16-lag. Oversikt over a-lagstroppen finner du lengre ned i artikkelen. 

 

For at dere skal kunne ha oversikt over kampene som ikke ligger på www.fotball.no eller i "Min Fotball"-appen så har vi laget en oversikt her over alle kamper, både vanlige treningskamper og OBOS-cupkamper, som skal spilles denne vinteren og våren: 

 

Lørdag 14. mars, 15.00: Trø/Bå FK - Ørje IL (OBOS cup)

Tirsdag 17. mars, 20.00: Trø/Bå FK - Eidsberg IL (treningskamp) 

26-29. mars: Treningsleir i Aalborg ink. kamp. Motstander: Rælingen IL (treningskamp) 

Torsdag 2. april, 20.00: Trø/Bå FK - Spydeberg IL  (generalprøve)

 

SERIESTART:

ONSDAG 15. APRIL, 19.00: TRØ/BÅ FK - SPRINT/JELØY 2 

NB: Endringer kan forekomme.

 

Vi håper dere gleder dere like mye som oss og at vi ses til en og annen oppkjøringskamp før vi alle mobiliserer til seriestart midt i april! 

 

Resultater:

Mandag 9. mars, 20.15: Aurskog/Finstabru SK 3 - 2 Trø/Bå FK (treningskamp) - Vinterkamp på Aursmoen har vært standard dre siste årene og denne gangen møtte vi ett bedre hjemmelag enn på ett par år. Knepent tap i en noe svak match fra vår side. 

 

Torsdag 27. februar, 19.00: Rolvsøy 2 - 5 Trø/Bå FK (OBOS cup) - En meget tynn tropp hadde kontroll på motstander i 80 av 90 minutter. Tilslutt ble det nok en fortjent og kontrollert seier. 

 

Mandag 17. februar, 20.00: Trø/Bå FK 5 - 1 Vansjø/Svindal (OBOS cup) - En relativt svak kamp fra vår side endre likevel med en relativt kontrollert og komfortabel seier. 

 

Lørdag 8. februar, 14.00: Trø/Bå FK 6 - 1 Ørje IL (OBOS cup) - Lokaloppgjør mot Ørje med en noe skadepreget tropp endte likevel meget komfortabelt med 6-1 seier og full pott så langt i OBOS-cup med to kamper igjen å spille. 

 

Lørdag 1. februar, 14.00: Skjeberg SK 2 - 7 Trø/Bå FK (OBOS cup) - Solid start borte mot Skjeberg i OBOS-cup. Sterk vind, nye relasjoner og en god basisøkt er kort oppsummert denne kampen. 

 

Lørdag 25. januar, 15.00: Trø/Bå FK 3 - 0 Tistedalen TIF (OBOS cup) - Seier 3-0 på walkover da Tistedalen ikke kunne stille lag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Her er det som per dags dato er den gjeldende a-lagstroppen: 

 

KEEPER: 

Morten Nesset (skadet til sommer 20) 

Mikael Engebretsen (skadet, uviss retur pdd)

Jesper Ødeby (bor på Rena, ønsker å bidra så mye som mulig) 

Adrian Bjørnerås (junior, bidrar ved anledning og behov)

Stian Fallet Filtvedt (bidrar når det brenner på dass)

 

UTESPILLERE: 

Henning Bergskaug

Trym Lunder Østby

Dylan Nesset

Sebastian Eidsaune

Carl Patrick Höglund

Marius Moberg

Fredrik Sanner

Peder Wøien

David Simen Kjær Pedersen

Eivind Skughei (skadet til februar/mars)

Mathias Remme Fladberg

Simen Botten Paulshus

Oskar Billing Karlsrud

Lars Erik Ludvigsen

Granit Hoxha 

Mathias Johannessen

Tobias Opås (ny fra Askim FK)

 

Dette er troppen for 2020 pt. og innholder en god miks av unge lovende og noe mer erfarne spillere. Den observante leser kan se at Mirza Basic er borte da han har valgt å gå tilbake til moderklubben Mysen før denne sesongen og det samme gjelder Gjermund Fimland som har dratt i militæret. Den mindre observante leser kan også se at det er noe utfordrende på keeperplassen. Her bruker vi tiden inn mot seriestart til å finne gode løsninger og under oppkjøringen vil vi få hjelp fra Jesper Ødeby som fortsetter sine dager i Forsvaret, men da på Rena og har sagt seg villig til å bidra når vi trenger det og det passer. 

 

I tillegg til dette kan det være det kommer noen inn før vi er i gang - da kommer vi tilbake med mer informasjon. Alle i årets a-lagstropp har minst en eller flere kamper for a-laget tidligere.