Men det er fremskritt, som dere ser av bilderekken nedenfor. I tillegg til de proffe aktørene som har vært involvert så langt (og som skal få heder og ære på ett senere tidspunkt), så har også mye vært gjort på dugnad. Vårt A-lag stilte opp en helg i november og la takstein på huset, under kyndig ledelse av Bjørn-Vidar Jacobsen. I januar var det innkalt til dugnad, når glava skulle på plass. Ikke lett å få folk til å stille opp, så det ble stort sett personer med ett verv i klubben som tok denne jobben.

 

 

Klubbhuset`s primus motor Remi Frøshaug, har trommet sammen ett lite dugnadslag som har gjort en kjempejobb på kveldstid de siste tirsdager og torsdager. Dette dugnadslaget skal ha stor skryt for at de stiller opp. Tusen takk så langt til Bjørn-Vidar Jacobsen, Hans-Petter Nybøle, Kjetil Haugen, Erland Krogstad, Halvor Wøien, Jan Andresen, Ricard Strand, Karl Martin Moberg og Bjørn Tveter.

 

Det vil bli flere dugnader fremover hvor bla veggplater skal opp og vi håper at flere har mulighet til å stille opp. Har du en hammer og litt kunnskap om bruk av denne, så trenger vi din hjelp.

 

Planlagte dugnader fremover er tirsdag 7. lørdag 11. og lørdag 18.april. Ta kontakt med Remi Frøshaug på 99546441, hvis du har mulighet til å bidra.