Siste, og avgjørende, kamp om kretsmesterskapet for J15/16 7-er fotball ble spilt i Lisleby torsdag 13. oktober, og situasjonen var den at om Trøgstad/Båstad klarte uavgjort eller seier, ville de bli kretsmestre, mens Lisleby var avhengig av seier for å bli kretsmestre. I seriespillet tidligere i sesongen kom Lisleby på andreplass med 19 av 27 mulige poeng, mens Trøgstad/ Båstad vant med full pott – 27 poeng.

Lisleby har et nytt lag, som ikke har spilt sammen før denne sesongen, mens Trøgstad/ Båstad-jentene har holdt sammen i flere år og ble kretsmestre også i 2009 og 2010. Lisleby hadde laget et flott opplegg rundt kampen, med speaker som presenterte lagene og informerte underveis i kampen.

Spenningen var stor, og det var Lisleby som fikk første målet, før Marion Aksberg Øverås satte i gang med sine scoringsraid og fikk 3 mål, slik at resultatet til pause var 1 – 3. Etter pause var det igjen Lisleby som fikk første målet, og reduserte til 2 – 3. Denne stillingen sto en stund, før Marion scora to mål til og avgjorde kampen, og sluttresultatet ble 2 - 5. Lisleby spilte godt, og keeper for Trøgstad/ Båstads Karoline Holm hadde flere flotte redninger.

Stemningen var stor både blant spillere, trenere og publikum for øvrig som var med for å se kampen – og da ”We are the champions” runget over høytaleranlegget var kvelden fullkommen. Festen ble avsluttet med at en representant for Østfold fotballkrets overrakk KM-premien til jentene fra Trøgstad/Båstad.

Kretsmestre for Trøgstad/Båstad FK er: Iselin Rød, Therese Lageraaen Teig, Linn Therese Ludvigsen, Linnea Vollstad (kaptein), Linnea Tveraaen, Kamilla Sanner, Karoline Holm (keeper), Karoline Solberg, Malin Johannessen, Marion Aksberg Øverås, Mia Skogheim Hansen, Aisha Qureshi, June Frøshaug, Lene Marie Sørby og Vilde Forfang.