Troppen foran høstsesongen

I vinter så troppen riktig så bra ut, noe den gjorde 4-5 kamper inn i sesongen også. Deretter kom skadene, militærøvelsene, kveldsskiftene-ja, alt sammen. De siste to-tre kampene før ferien hentet vi inn noen av våre mest lovende unggutter sammen med noen av gutta som har klart seg med spill på 2.laget de siste sesongene for å sette sammen et nytt lag før høstsesongen. Ulrik Hansen, Vegard Frøshaug, Thomas Håkelia m/fl har møtt opp på treningene og gir nå alt for at vi skal få en samspilt førsteellever. I tillegg trekker Paul Aksel Authen på seg skoa igjen denne høsten, Espen W er tilbake fra skaden som holdt han ute halve våren, Stian Filtvedt og Per Rikard Sandvik det samme, mens Antonio Suton nå flytter hjem til IØ etter endt skolegang i Oslo og vil være enda mer tilgjengelig. I tillegg må vi nevne Torkil Karlsrud som hittil i sesongen har vært stasjonert på Rygge, men som nå holder til i Bodø. Tork har gitt klar beskjed om at så sant det lar seg gjøre skal han fly hjem for å delta på våre matcher utover høsten- det er innstillingen vi vil ha!

 

Noen forsøk er gjort på å hente folk utenfra, men som bunnlag i 4. divisjon er det ikke mye man kan friste med. Det er åpenbart at vi var raskt på telefonen til Emil Sætra da det ble kjent at han ble fristilt fra DFI. Emil brukte sommeren på å tenke, og fant til slutt ut at et mulig opprykk med erkefiende Askim fristet mer enn å kjempe mot nedrykksspøkelset i Trøgstad nok en sesong. Andre aktuelle spillere har vært Frode Myrvang og Fredrik Lysaker, men ulike årsaker gjør at ingen har sagt et rungende JA til Trø/Bå-enda hvertfall. Treningene i sommer har vært basert på å bygge kondis og vinnervilje.

 

Coach Fossum har hatt en treningsvillig gjeng rundt seg, og selv om det endte med tap på Aurskog forrige lørdag ser det ut til at sommerens grep skal bære frukter, og vi håper at vi kan høste disse fruktene før det er for sent, aller helst allerede mot Kråkerøy.

Fredagens kamp

Kråkerøy starta sesongen forrykende, noe den knepne overtidsseieren mot oss i andre serierunde la grunnlaget for. Markus Ringberg bruker sin rutine til å både score og legge opp til mål har vi skjønt, i tillegg til at  laget forøvrig har mye rutine og fysikk som gjør dem til en seig gjeng og møte. Med 19 poeng halvveis har de 9 poeng til tabelltopp og 11 til tabellbunn, og i årets jevne serie kan de like godt bli nummer tre som nummer ti.

 

To lag som vil vinne barker sammen klokken 19.00 på Trøgstad Stadion fredag kveld- velkommen skal dere være!