Trøgstad/Båstad

Alle som følger A-laget til Trøgstad/Båstad om dagen vet hva som gjelder. Det er kun syv kamper igjen og vi ligger for øyeblikket fortapt i bunnen av tabellen. Samtlige spillere titter stadig etter lyset i enden av tunnelen, der det har vært helt mørkt en god stund nå, men som ekte Trøgstad/Båstad-gutter så gir vi f*** ikke opp!! Det ble tap sist mot Rakkestad i en kamp der vi viste våre beste og verste sider. En kamp vi ledet 3-2, men det endte som det har gjort for mange ganger i år med tap og null poeng i sekken. Til fredagens kamp har vi kniven på vei opp mot strupen og samtlige må skjønne at nå må det kjempes og det må vinnes. Det må vinnes i hver enkelt duell, hver eneste ball må kjempes for og gjør vi det så vinner vi!

Når det gjelder status på troppen er den ganske lik status før Rakkestadkampen. Dog sier vi takk for nå til Vegard Frøshaug, som denne kampen må sone for gule kort. Gutten reiser nå til Praha for å studere og vi takker for innsatsen i høst samtidig som vi ønsker god tur og lykke til. Vi ser deg forhåpentligvis igjen i den gule trøya veldig snart, Vegard. Torkil tar også denne fredagen turen fra Bodø for å bidra, om alt går som planlagt. Resten av troppen skal være klare til kamp.

 

NB: Når vi møtte Torp i våres endte det med tap 1-3 i en kamp vi var godt med lenge. Dog ble det for tøft tilslutt og det hjalp heller ikke at kaptein Per Richard Sandvik ble utvist tidlig i 2. omgang.

 

Torp

Motstander på fredag er Torp, laget som per dags dato ligger på en 9. plass på tabellen og har 24 poeng. Av disse er 8 poeng hentet hjem på bortebane. Når det gjelder formen til Torp så har den vært noe svak etter ferien. De startet høsten med 3 poeng og 3-2 seier over Ås, men deretter har det gått tungt. Sparta, Kvik Halden 2, Mysen og Kråkerøy har alle tatt med seg 3 poeng hjem etter kamper mot Torp og det er et revansjesugent lag som kommer til Trøgstad på fredag. Tabellen tatt i betraktning så må vi regne med at de kommer til Trøgstad for "å hente poengene", et utgangspunkt vi skal utnytte.

 

--


Alle involverte er smertelig klar over hva som gjelder fremover, det er ikke lengre fokus på de samba-inspirerte angrepene eller de ekstraordinære fintene, men rett og slett så banalt enkelt som at kamper må vinnes. Vi må nå gå i krigen for alvor om vi skal ha noe som helst håp om å overleve i 4. divisjon. Vi vet det, dere vet det og våre motstandere vet det. Så la oss krige sammen mot Torp på fredag - møt opp på kamp for vi trenger all den støtte vi kan få.


Håper vi sees på Trøgstad kunstgress fredag 9/9-11 kl. 19:00 - VEL MØTT!