Trøgstad/Båstad

Sesonginnledningen har ikke vært helt ideell og vi har vært nødt til å bruke hakket flere unggutter enn planlagt pga diverse skader og fravær. Unggutta har ikke gjort seg bort, men mangler noe som synes svært godt på nivået vi er på- erfaring!Når de i tillegg har sine egne aldersbestemte lag og spille på kan det fort blir fotball mange dager på rad og bein og hode er rett og slett ikke helt på plass. Detter er forståelig i motsetning til innsatsen til noen av de eldre og "erfarne" spillerne vi har- enkelte har vært oppriktig svake hittil og må ta seg selv i nakken skal det bli poeng.

Derfor skal kjærringa snus i kveld, i årets første hjemmekamp mot Mysens andrelag. Inn på laget har vi hentet noen gamle ringrever som trodde de hadde gitt seg med fotball: Per Rikard Sandvik stiller til start, det samme gjør Hans Anton Ludvigsen og med evigunge Paul Aksel Authen tilbake etter fraværet forrige uke har erfaringsnivået i laget økt voldsomt. Desverre må vi registrere at Simen Støten har ødelagt et leddbånd i kneet og er ute i MINST 8 uker, og skaper med det hodebry sentralt på midten både i dag og etterhvert som sesongen skrider frem. Hjemme på ferie fra studier er Truls Almark og vil dermed også bidra i kveldens kamp.

 

Mysen 2

4 poeng på de tre første kampene er vel som forventet for et ungt rekruttlag: det vil variere hvor mange 1.lagsspillere som er med og det er også stor forskjell på motstanden i avdelinga. Men til Trøgstad kommer de nok ikke med noe dårlig lag; Mysens A-lag sliter i 4.divisjon om dagen og det er nok ønske om å gi så mange som mulig sjansen til å spille på seg selvtillit i denne kampen. Det har de også lov til innenfor gitte begrensninger og når spillere som Berge, Vesttorp og Røine satt på benken i fredagens 4.divisjonskamp kan man se konturene av et sterkt MIF lag om man legger til 3-4 fra fredagens startellever.

 

Intet lag er uslåelig så klart og vi har hvertfall mobilisert det vi har av krefter for å gi dette lokaloppgjøret det nivået det fortjener. Både startelleveren vår og benken er godt krydret av g16- spillere denne mandagskvelden, og de er vant med og gi Mysen det glatte lag(ref 6-2 seier på onsdag) så her kommer det til å smelle i duellene. Møt opp og støtt våre unge og gamle i kampen mot overmakten og test samtidig ut vår nye kiosk. Kampstart er som sagt 19.30!