Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nytt fra styret

logo120px

Nå starter sesongen 2018!

Ett par lag har "tjuvstartet" med adidas cup, men første seriekamp går i kveld...

| Mer++

Det er mange barn og unge som nå venter i spenning på at seriespill og cuper skal starte. Kanskje venter de også på å få vist fram sine nye fotballstøvler. Og kanskje er det også noen av våre yngste som også gleder seg til å tre på seg Trø/Bå drakta, for aller første gang.

 

Det er i hvert fall nå ca 280 spillere i Trø/Bå som er klare for sesongen 2018. Trø/Bå stiller i år med hele 20 lag i seriesystemet (inkl 2 samarbeidslag med Mysen IF på J15 og J17), samt 2 lag for 6åringene som deltar på flere minifestivaler. 

 

Og med 22 lag, så kreves det også noen trenere og oppmenn. Og i Trø/Bå er vi så heldige at vi har med oss hele 60 personer som stiller som trenere og oppmenn. Dette er frivillige trenere/oppmenn som ofrer sin fritid på at andres barn skal ha ett organisert fotballtilbud å gå til. Frivillige trener/oppmenn som ikke bare skal forholde seg til spillerne, men også til disse spillernes foresatte. Foresatte som er på skalaen fra fullstendig fraværende, til foreldre som kanskje er i overkant ambisiøse på vegne av eget barn. Frivillige trenere/oppmenn som ikke bare skal prøve å utvikle de unges fotballferdigheter, men også være pedagog, lage kjørelister, organisere dugnader, holde styr på alt utstyr osv.

Så mitt budskap til dere fotballforeldre; still opp for laget og still opp for klubben. Still opp på de svært få dugnadene det kommer spørsmål om, det være seg ett par timer kioskvakt eller salg av toalettpapir. Still opp på treninger og kamper, vis at du bryr deg. Støtt og respekter trenere og oppmenn for den innsatsen de legger ned.

Uten disse trener og oppmenn, ingen fotballklubb!

 

Hva har så skjedd i Trø/Bå igjennom høsten/vinterern?

Jo, vi  har inngått en samarbeidsavtale med HK Trøgstad `97. 

Det er inngått en samarbeidsavtale med Mysen IF på J15 og J17.

Vi har fått fornyet avtalen med TRØGSTAD SPAREBANK, som vår hovedsponsor i 3 nye år.

Det er gjennomført trenerkurs og vi har holdt trener/oppmannsmøter.

Og ikke minst så har vi fått på plass en sportslig plan.

 

 

Det har vært en vanskelig vinter for oss fotballfolk. Kulde, regn og mengder av snø, har skapt utfordringer med å gjennomføre gode treninger og å avvikle treningskamper. Men, banen har ikke vært stengt! Og det er takket være innsatsen til spesielt ARVID GREFSLI. Sammen med Hans Anton Ludvigsen har han lagt ned ett svært høyt timetall i traktoren, i arbeidet med å fjerne snø, is og vann. Jeg kan ikke få fullrost nok den innsatsen som er gjort.

 

Nå ser jeg fram til å reise på KG/stadion/Båstadbanen og se området fullt av fotballspillere og tilskuere. Se at parkeringsplassen ved klubbhuset er full av biler og at undertegnede må parkere ved skolen. Se at kiosken er åpen og kjenne lukten av kaffe og vafler. Og ikke minst, oppleve fotballgleden som våre håpefulle skaper sammen.

 

Nå starter det, håper at vi sees ved en av våre baner!

 

Geir Ødeby

Leder Trø/Bå FK