Rolvsoy logo

Om mandagens braktap

Nok en gang gikk vi målløse av banen og har enda ikke en eneste målscorer i protokollen. I solsteiken på Rolvsøy mandag hang vi med på notene i en halvtimes tid men kom under 2-0 til pause. To kjappe like etter pause sørget for å ta lufta ut av matchen før to sene mål gjorde ydmykelsen komplett. Kun en meget god Njål Øyvind Richardsen i mål og avslutningsegenskaper av verste skuffe fra hjemmelaget hindret enda større siffer i protokollen. Vi hadde to muligheter til å score i kampen, begge kom på 0-0.

 

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Kristoffer Langstad, Jan Håkon Nes Tvete, Eskild Halstvedt, Eivind Tornes, Espen Wiig, Lars Jacobsen, Anders Krokeide, Michael Skjæringrud, Alexander Sollie, Mats Bakurowitz

Benyttede innbyttere: Emil Hensel, Halvor Wøien

 

 

TrøBå logo

Om sesongstarten, laget og resultatene

Det er både flaut, vondt,spennende og motiverende og være en del av Trø/Bås a-lag i 2012. Flaut fordi vi ikke klarer og score mål, vondt fordi vi går på litt for stygge tap og motiverende fordi man ser at ungguttene som nå har kommet opp har så lyst til å bli bedre- de gleder seg til å spille for Trø/Bås a-lag!

 

For og ta troppen vår først. Før sesongen tok til hadde man mellom 15 og 20 seniornavn på blokka og planla og flytte opp de 3-5 beste fra både g16 og juniorlaget for såkalt hospitering slik at man hadde opp mot 28 spillere i troppen der seniorene skulle dra lasset. Desverre har det ikke blitt trent godt nok av oss seniorene av ulike grunner slik at lasset ikke dras av oss slik det var tenkt, vi har fått frafall av noen spillere og i tillegg skader slik at seniorandelen pr. nå er for lav.

Dermed har vi brukt flere unggutter en planlagt uten at det på noen måte har vært negativt. Men i mandagens kamp stilte vi uten flere av unguttene som har vært med tidligere og hadde kun 13 mann med til Rolvsøy. Grunnen: Vi har et meget bra g16-lag, en treningsvillig gjeng med et godt trenerapparat. Vi ønsker ikke å ta de beste spillerne ut av dette laget og ofre denne gruppas fremgang for at dagens a-lag skal gjøre det litt bedre. Seniorene skal i utgangspunktet klare seg selv, g16 håper vi er fremtidens a-lag. Selvfølgelig må denne planen evalueres når man kryper mot sommeren- for slik det er nå fungerer det ikke for a-laget og vi ønsker så klart og holde oss i 5.divisjon slik at de unge lovende har et bra utgangspunkt og starte sin seniortilværelse på.

 

Resultatene taler for seg- vi er ikke gode nok. Slik jeg ser det beror det på tre ting: For dårlig trente seniorer, for lite erfaring hos unggutta og for lite fellestrening for gruppa.  Vi måtte senke kravene til seniorene før sesongen for i det hele tatt og kunne få med nok av dem- for mange bor i Oslo, har jobber som ikke tillater kveldstreninger og har familie. Unggutta trener mye med sine egne lag og vi ønsker som sagt at deres seniordeltakelse skal komme i tillegg til det aldersbestemte opplegget. Dermed begynner det å bli vanskelig og få samla alle samtidig når halvparten av gruppa må jobbe, en fjerdedel spiller g16 kamp og den siste fjerdedelen har juniortrening. Legger man til skader, sykdom, eksamensperioder osv så er floka komplett.

 

Dette er hvertfall en del av årsaken til problemene- man kan sikkert peke på flere ting enn dette, men vi valgte denne løsningen i år og har inntil videre fortsatt trua på at det kan snu. Hva som skjer av endringer fremover er usikkert, men vi nærmer oss grensa for der vi må ta noen nye retningsvalg for våre tre eldste lag på herresiden. Det viktigste- synes hvertfall jeg- er å sette pris på de vi har og den innsatsen de legger ned, legge til rette for at ting skal bli bedre og ikke minst glede oss over de unge talentene som nå viser at de ønsker å spille for klubben!

 

 

Begbylogo

Torsdagens kamp

Torsdag kveld skal vi for første gang i år frese rundt på gode, gamle Trøgstad Stadion. En bane med masse plass. Marius Skullerud, Kristian Aadalen og Trym Lunder Østby fikk hvile på mandag men er med igjen til denne kampen, det samme ser det ut til at superveteranene våre Pelle og Paul er selv om dette ikke kan bekreftes 100%.

 

Vi møter Begby, et lag som har tatt 4 poeng og ligger rett foran oss på tabellen. Tre poeng trengs for og holde kontakten med lagene foran der igjen- men målet med og spille fotballkamper er alltid og vinne, selv om det ikke har sett slik ut hele tiden i Trø/Bå de siste sesongene.

 

For aller første gang ser det ut til at vi kan gi vær-garanti, en helaften i sommersola for å støtte gutta våre og gi dem en tilbakemelding på at vi ønsker at de skal fortsette og stå på burde enhver Trøgsting kunne koste på seg! Kampstart er 19.30, kiosken er åpen, ta med solkrem og solbriller- vel bekomme;)