A A A

Aldersbestemt

Ny seier for G-14 i vårcupen

Seier 2-1 i tett lokaloppgjør mot Spydeberg
I tredje kamp i vårcupen, var Spydeberg motstander på kunstgresset i Trøgstad. Det ble som ventet et tett oppgjør mellom 2 lag som kjenner hverandre godt, etter flere oppgjør på fotball og håndballbanen. Hjemmelaget startet kampen bra, men Spydeberg tok fort over kommandoen og styrte det meste av første omgangen. Men noe særlig nærmere enn 16 meteren kom de ikke, der ble de stoppet av en veldig solid forsvarsfirer hos hjemmelaget. Med 0-0 til pause og noen velvalgte ord fra trenertroikaen, kom hjemmelaget seg høyere i banen i 2.omgang. Men den første store sjansen, fikk Spydeberg når de ble tildelt straffe. Men keeper Jesper reddet straffesparket. Hjemmelaget øker trykket mot Spydeberg og er giftige gjennom kantene Sebastian Halvorsen-Foss og Mathias Johannessen. Og det er disse to som ordner 1-0. Mathias med ett flott innlegg fra høyrekanten og Sebastian setter inn målet ved bakerste stolpe. Men Spydeberg gir seg ikke. Pent gjennomspill på en kontring og det står 1-1. Men herfra og ut handler det meste om hjemmelaget. Mathias er igjen på farten og har 2 kjempeskudd fra høyrekanten som smeller i treverket. Men etter 30 min får Trø/Bå lønn for strevet. Håkon Bleie smeller til på volley, keeper er borti ballen men klarer ikke å avverge og det blir 2-1. Trø/Bå gutta viser kampen igjennom at de har lagt ned ett godt stykke arbeid i vinter. Hardt arbeid i samfulle 70 minutter av alle mann og STOR moral.