Trø/Bå-jentene møtte torsdag Skjeberg i sin nest siste kamp i forbindelse med kretsmesterskapet. Spenningen står mellom Trø/Bå og Lisleby, der Lisleby hadde en uavgjort kamp og Trø/Bå bare seire før gårsdagens kamp. Lisleby spilte sin kamp kl. 18, og lagledelsen hadde fått vite at Lisleby hadde vunnet denne kampen før våre jenter startet kampen kl. 19.30. Trø/Bå spilte, som alltid, for å vinne, men det var Skjeberg som fikk mål etter 22 min. og gikk dermed i ledelse 0-1. Trø/Bå spilte godt og hadde mengder av skudd på mål, men det ble noen reale bommer, noen like over eller utenfor, noen i stang og tverligger - i tillegg til at keeperen til Skjeberg gjorde en kjempegod jobb og redda mange skudd.
Kampen ble en påkjenning for de på sidelinja, bortetreneren skrek seg hes og satte frimerke på Marion, mens hjemmelagets trener pucha og backa opp jentene våre for fortsatt å ha troen på at det kunne gå bra til slutt. Ca. 10 minutter før slutt fikk jentene våre uttelling for innsatsen da June Frøshaug utligna til 1-1. Tiden går rent for fort når man gjerne skulle hatt flere mål, og nå var det ikke mye somling med å finne ballen og få spillet i gang igjen etter innkast o.l. Så kom keeperen i veien for ballen igjen på skudd fra Marion, men denne gang måtte hun gi retur - og returen fikk Therese Lageraaen Teig en fot på - og stillingen var 2-1! Jentene jubla - og oppmann ble så glad og lettet at hun måtte gråte en skvett!

2-1 ble sluttresultatet av kampen, og når vi møter Lisleby borte torsdag 13. oktober er jentene kretsmestre dersom de klarer uavgjort eller bedre! Her bør vi mobilisere slik at super-jentene våre har med en real heiagjeng!