Kampen mot Skiptvet skulle vært avgjort de første ti minuttene. Da spiller vi slik som vi skal på vårt beste, men hverken headinger fra kloss hold, skudd fra distanse eller alene med keeper vil inn. Utover i førsteomgang slipper vi bortelaget inn i kampen, slurver med pasninger og er ikke ppe i duellene. Alikevel skaper vi flest sjanser omgangen igjennom og jeg gjentar: matchen skulle vært avgjort før halv tid!

 

Det ble den ikke og starten på den andre omgangen var forferdelig svak av de gule og blå. Ikke det at gjestene var i nærheten av å score, men de fikk spillet dit de ville: opp i lufta, harde dueller. Vendinga for oss kommer da Amund Karlsrud kommer inn midtveis i omgangen og hiver seg inn i midtbanekampen med Lars Erik. Plutselig ser vi skarpere ut fremover og man begynner å kjenne at et mål ligger i lufta. Etter en kjempebom fra Stian Filtvedt og et anulert mål for angrep på keeper så kommer det et kvarter før slutt. Kombinasjoner mellom Lars og Amund ender med et godt og lavt innlegg på bakerste stolpe som Lars Jacobsen hamrer i mål fra kort hold. Ledelsen var vår og forble det ut matchen og til slutt kunne vi alle puste lettet ut.

 

Vi har klart det, avdelingsseieren er i boks to runder før slutt. Vel fortjent vil vi mene- ingen andre lag har vært så stabile som oss i avdelinga. Skiptvet på sin side rykket ned til 7.divisjon med dagens tap(hvis de ikke er så heldige at de som kommer opp ikke vil ha plassen sin da).

 

Tusen takk til alle som møtte opp i kveld og så på oss. Vi leverte ikke noe godt show, men enden ble god. Nå gjenstår kun desserten mot Ekholt og Eidsberg før vi møter vinneren av den andre 6.divisjonsavdelingen for å kåre en kretsmester torsdag 23.oktober. Vi kommer også til å invitere til opprykksfest fredag 24. oktober- følg med på facebook og nettside for info om dette!