Vi hang på den første halvtimen men fikk da 3 kjappe baklengs før pause. Allerede i pausen satte vi innpå de tre gutta vi hadde på benken og gikk på banen for å få et bedre resultat enn før hvilen. Det klarte vi akkurat da Tommy Berntsen stjal ballen fra en "cocky" bakerste mann hos hjemmelaget som forsøkte seg på en dribling og Tommy kunne trille ballen i åpent mål. Et mål uten videre betydning men det gjorde hvertfall sitt til at vi fikk følelsen av at vi ikke lot oss totalt pisse på i tillegg til at vi tapte den andre omgangen med et mål mindre enn den første.

Lisleby stilte med en helt annen innstilling enn hva de gjorde i kampen i Trøgstad i våres og viste i store perioder av kampen at de er verdige sin plassering på tabellen. En jevnt lag med fysikk og løpskraft og en snittalder godt over vår: 11 av våre 14 mann er fortsatt i junioralder - kun Eivind, David Simen og Kroken var "voksne" i denne matchen og dro dermed snittalderen OPP til 20,5 år.

 

Det er selvfølgelig ikke bare greit å tape 6-1. Selv om laget i dag var unormalt ungt så vet alle gutta at de kan spille bedre enn dette, noe som gjør at vi får igjen veldig lite for den gode innsatsen mange av gutta la ned reint løpe- og oppofringsmessig. Jesper har flere gode redninger og Alex og David Simen ryddet opp i stor stil i lange perioder sentralt bak i banen- problemet var bare at de måtte gjøre det igjen og igjen og igjen da vi ikke klarte å holde på ballen når vi vant den.

Mathias Hagen debuterte forøvrig på a-laget denne kvelden og gjorde sine saker som midtstopper veldig bra. Vi håper du får sjansen igjen i kamper med litt hyggeligere arbeidsforhold så du får vist deg frem skikkelig!

 

Som en siste observasjon fra onsdagen i Fredrikstad tar vi med at det var flere tilskuere fra Trøgstad enn fra Lisleby på tribunen. Mulig at dagen og motstanderen ikke fristet Lislebyanerne til å bruke denne flotte høstkvelden på sin lokale stadion, men det fikk hvertfall våre gutter til å merke seg hvor heldige vi er som har har 50++ tilskuere på alle våre hjemmekamper. Vi håper at alle kommer tilbake for å støtte oss i de viktige hjemmekampene nå på slutten av sesongen!!