Dette antallet kamper er det bare å ta av seg hatten for, "Pelle" har vært som en grunnmur i denne klubben en årrekke. Med unntak av ett år i Gjøvik/Lyn og ett år i FFK så har han spilt i de gule og blå fargene i alle år. Jens Petter Langsæter har lenge ledet oversikten over flest spilte kamper for a-laget til Trø/Bå, men "Pelle" holder fortsatt koken og tok igjen Jens Petter i hjemmekampen mot Selbak den 23.09.11.

 

Vi har tatt en liten prat med hovedpersonen for å få han til å mimre litt om tiden har hatt i gult og blått:

 

1.       Hva skal til for å få så mange kamper?

Godt miljø, gode venner, sterk klubbfølelse og lite skader.

 

2.       Har du overhode hatt skader i din karriere så langt?

Jeg har knekt nesa 3 ganger, gjennomført ca. 100 overtråkk, hatt lyskestrekk samt hatt en muskelavriving i leggen. Men jeg har aldri vært skadet lenger enn 4 uker, så jeg har totalt sett vært veldig heldig.

 

3.       Hva er karrierens største opptur?

Det må nok bli opprykket til 2 divisjon med Trøgstad/Båstad.

 

4.       Hva er karrierens største nedtur?

Det var kjedelig å rykke ned igjen fra 2. divisjon med Trøgstad/Båstad. I tillegg var det kjedelig å misse Adeccoligaen med ett mål da jeg var i FFK.  

 

5.       Hvem er den beste spilleren du har spilt sammen med?

Hjalmar Johannesen, midtstoppermakker i FFK.

 

6.       Hvem er den beste treneren du har spilt under?

Svein Cato Bakkemo i Gjøvik/Lyn er nok den beste. Men har totalt sett vært fornøyd med alle trenerne jeg har hatt, alle har vist sterkt engasjement for klubben og laget.

 

7.       Hva er det beste minne du har fra klubben?

Har hundrevis av gode minner!! Når jeg så blir en gammel mann så tror jeg faktisk at alt rundt fotballen blir de sterkeste minnene. Alt det sosiale og alt vennskap.

 

8.       Kan du trekke frem en kamp som du mener er din beste kamp i Trøgstad/Båstad-drakten?

Fryktelig vanskelig. Er nok en del år siden nå. Hadde en litt spesiell kamp mot Nordstrand for mange år siden, hvor motspillere og trenere for motstander kom bort til meg etter kampen og lurte på hva jeg var laget av. Det var jo hyggelig.

 

9.       Ettersom jeg har fått opplyst så har du gjennomført en handling på fotballbanen på samme måte som Ole Gunnar Solskjær, og da snakker jeg ikke om det å smelle ballen i mål ;)

Kan du fortelle litt om dette? Stikkord: FFK, Lillehammer…..

Det stemmer det, i en av de siste kampene borte mot Lillehammer. Det var toppoppgjør og 1-1 da deres spiss kom alene mot vår keeper rett før slutt. Da var det bare å gjøre det jeg måtte gjøre. Kampen endte 1-1.  

 

10.   I prosent, hva er sjansen for at vi ser deg med Trøgstad/Båstad-drakten på i en eller flere a-kamper neste sesong?

Full satsing, 0 %. At jeg hjelper til ved krise og kommer til å være litt i kulissene, 50 %.

 

11.   Er det noe du selv ønsker å kommentere eller fortelle fra dine første 425 kamper?

Fotballen har gitt meg enormt mye. Har vært en stor del av livet mitt, og de siste 22 årene har jeg spilt på seniornivå. Mange år med oppturer i starten, så har det vært tyngre resultatmessig de siste årene. Men det gode miljøet i Trøgstad har alltid vært enestående. Det samme har ledelse vært i all tid. Jeg vil takke kona mi, Kjersti, for å ha ofret ca 400 fredager på at jeg har spilt fotball, men hun har sett hvor mye det har betydd for meg. Det skal hun ha all ære av. Håper av hele mitt hjerte at Trøgstad vil få en enda bedre rekruttering, og at A-laget vil begynne å klatre oppover igjen i løpet av de neste årene. De yngre lagene er sterke nå, så fremtiden ser absolutt lys ut.

 

 

Her er "Pelle" i duell med Miroslav Stepanov mot Askim.

 

"Pelle" er en slik person som man må beundre på mange måter, han er ledertype på banen, han er en motivator for de nye og de unge, han er kamerat for alle i gruppa og ikke minst så har han ALLTID vært en av de to-tre beste spillerene på Trø/Bå. Det er en solid spiller klubben har hatt nytte av i mange år og kamper til nå, "Pelle" er rett og slett et solid menneske. Per i dag er han både spiller og trener for a-laget til Trø/Bå, om han gjør det neste sesong er vel heller tvilsomt...men det er alltid lov å håpe!! I tillegg så trener "Pelle" i dag 13-årslaget i klubben og på den måten får han nå spredd sin kunnskap og erfaring til de unge og lovende spillerene i klubben vår. 

 

Dette tatt i betraktning og uten å fornærme noen (vi vet at det er mange som bruker mye tid på Trøgstad/Båstad) så har "Pelle" lagt ned mange mange timer i klubben vår igjennom årene som har gått. Derfor er bare for klubben og alle dens medlemmer å ta av seg hatten, takke for innsatsen til nå og håpe at vi ikke har sett det siste av mannen som har spilt mest!

 

TAKK SÅ LANGT OG GRATULERER, PELLE!!