Trøgstad/Båstad:

Det begynner å bli lenge siden sist gang vi satt igjen med tre poeng etter en A-kamp, og det er nå fire kamper igjen av en sesong hvor ting ikke har fungert spesielt godt. Iallefall ikke resultatmessig. Dog er det fortsatt humør og stå-på-vilje i gruppa, noe som ikke er en selvfølge for et lag som kun har vunnet tre kamper i løpet av en lang sesong. Når det er sagt så er alle inneforstått med at det hjelper svært lite å stå med et skjevt smil, være glad og håpe at poengene kommer. Trener Frank Fossum sa i garderoben før forrige kamp at han ønsket å se at folk tok ett steg i riktig retning og tok grep om kampen. Forrige kamp var forsåvidt en batalje som vi likegodt kunne vunnet, og folk gjorde til tider som Frank ønsket. Det holdt ikke til seier, men det var alt i alt en ok kamp fra vår side. Klarer vi å gire opp enda ett hakk denne lørdagen så kan vi kanskje lage problemer for et opprykksjagende Borgar-lag.

 

Når det gjelder troppen til denne kampen så er det noen forfall. Antonio Suton er fortsatt ute med strekk, keeper Vitas Malikauskas er ute med en skade i foten og Truls Krohg er bortereist. I tillegg er Ulrik Hansen usikker, han sliter med en strekkskade. Som keeper denne kampen vil vi ha reservekeeper Marius Eikaas tilgjengelig, i tillegg har Torkil Karlsrud tatt turen fra Bodø også denne helgen, og blir med på kamp.


Borgar

Vår motstander på lørdag er med i opprykkskampen sammen med Moss 2 og Askim, og vil nok ta det som en selvfølge at de tar tre poeng. Laget som startet sesongen med tre uavgjorte kamper har til nå samlet sammen 35 poeng og plassert seg på en foreløpig tredjeplass på tabellen. Sist kamp kjempet de til seg tre poeng mot Kråkerøy i en kamp som endte med 5-4 seier.


Les mer om deres sterke seier mot Kråkerøy her.


Borgar var på besøk i Trøgstad på våren og da dro de hjem med tre poeng og tre plussmål etter å ha slått oss med 5-2. For hjemmelaget vil kun tre poeng være bra nok, og sånn sett så er det en god inngang for oss. De har presset på seg i forhold til opprykket og kanskje kan vi utnytte dette. 

 

--

 

Med tanke på at det er sesonginnspurt og vi har hatt mye dårlige resultater denne sesongen så er det på tide å "reise kjerringa". Trøgstad/Båstad A-lag reiser til Borgarbanen 100% sikre på at vi vinner denne kampen, selv om det kan bety at vi hjelper Askim i kampen om opprykk!


Kampen starter 15:00 på Borgarbanen, ønsker du en tur ut i det som ser ut til å bli en solfylt lørdag så ta turen til Borgar og støtt opp om laget vårt! VEL MØTT!!


NB: Se hvor Borgarbanen ligger her