Grunnet diverse fravær i redaksjonen har ikke kampreferatene i de to første matchene dessverre uteblitt, men her følger en liten status for a-laget før resten av høsten samt  en kort oppsummering av de siste to matchene. 

 

Status for a-laget slik det er per idag så er det en tropp så smal som den trolig ikke har vært på flere år. Det er selvsagt både positive og negative sider ved en sånn situasjon; men for å fokusere på de positive sidene ved det så er det åpenbart at unge sultne fotballspillere får muligheten til å matche seg på seniornivå på et tidlig tidspunkt. Dog er det viktig at man klarer å balansere dette godt og at man beholder en stamme seniorer som faktisk må dra lasset her. 

 

Den siste tiden så har vi av ulike årsaker være seg jobbsituasjon, langvarige skader etc. mistet Marius Skullerud, Lars Berg Jackobsen, Henrik Hoel Hervig og Amund Karlsrud for å nevne noen. Da blir det tøft for en fra før av tynn tropp. Men dette skaper som sagt muligheter for andre og fra hhv. G16 og juniorlaget har vi fått fire debutanter den siste tiden: 

Mathias Remme Fladberg, Oskar Billing Karlsrud, Abdul Rehman Khan og Hamid Karimi debuterte alle i kampen mot Tistedalen TIF - GRATULERER! 

I tillegg til disse debutanene så hadde også flere som tok på seg trøyen igjen etter kortere eller lengre tids opphold. Mathias Johannessen er tilbake i gult og blått for fullt og vil være med høsten ut, Emil Enger Kreppen og Birk Mathias Krogstad var med igjen etter å ha spilt matcher i fjor. De håper vi at vi kan se mer til ila høsten. Sist men ikke minst så er det to karer som ønsker å bidra dersom det er behov og tiden strekker til - Anders Krokeide kjenner de fleste til. Han har voktet buret de siste to kampene og med stadige skader på våre to bakerste menn er det mye som tyder på at Kroken får sine årlige kamper også i år tross at skoene egentlig er lagt på hylla. Sistemann er Michael Skjæringrud; han møtte opp i Tistedal, snøret på seg skoene og spilte midtstopper samme med Lars Erik. Sporty gjort og helt avgjørende, sammen med hospiteringen, for at a-laget for øyeblikket skal holde seg flytende. 

 

Dette er status og vi skal fortsette å kjempe om poeng høsten ut - men vi kan nok trenger litt hjelp fra publikum, så vær snill å mobiliser de neste hjemmekampene. 

 

Trø/Bå FK - HSV: 

 

Se kampfakta ved å trykke her

 

Dette er en kamp vi burde stått igjen med tre poeng, men dessverre ryker to av de på overtid. Vi stiller her med et relativt rutinert mannskap og har alle muligheter til å ta dette hjem. Etter scoringer av hhv. Gjermund og Peder i første omgang samt en strafferedning!! av vikarkeeper Anders Krokeide så går vi til pause med ledelse 2-1. 

Roen burde egentlig senke seg da David Simen øker vår ledelse rett etter pause til 3-1, men skjer det noe med laget og bare få minutter senere scorer HSV både 2-3 og 3-3. 

Stillingskrig og jevnspilt blir det da frem til 90 minutter, da tror alle at Lars Erik har sørget for tre poeng med sin sene scoring. Dessverre så legges det til nok tid og HSV får dermed muligheten, en mulighet de bruker godt, til å redusere nok engang. 4-4 her blir tilslutt bittelitt skuffene med tanke på at vi leder kampen stort sett hele veien, Krok varter opp med strafferedning og vi leder når uret passerer full tid. 

 

Tistendalen TIF - Trø/Bå FK: 

 

Se kampfakta ved å trykke her

 

I denne kampen hadde vi en inngang der vi ikke forventet noe, men selvsagt håpet på noe. Tross at serieleder står på motsatt halvdel og vi har to debutanter fra start samt to debutanter som fikk spilletid utover i kampen samt fortsatt en vikarkeeper i Krokeide. 

Kampen i seg viser seg å bli en jevn batalje mellom et lag som blir frustret over å ikke få til noe kombinert med ett bortelag som spiller uten press. Målløst til pause plager nok TTIF-trener Trulsen vesentlig mer enn det plager vår trener Morten, og i andre omgang forsetter det i samme stil. Det skal sies at tross TTIF-press så kunne vi meget vel tatt ledelsen ved flere anledninger, og da åpenbart ved den største sjansen av alle. Hjemvendte Mathias passerer keeper, men får ett litt langt touch og avslutning i tomt mål settes dessverre i stolpen. 

 

Så gikk det tilslutt galt, ved to dødballer med kun få minutter mellomrom ti minutter før slutt blir det avgjort til 2-0 TTIF. 

 

Det vi sitter igjen med her er at vi har unggutter, gamle travere og en stamme i laget som vil - fortsetter vi som dette kan vi slå alle resten av sesongen. Dog kan vi tape mot alle også om vi ikke har rett fokus, mentalitet og en tropp som minst teller 13-14 hver gang. 

 

- - -

 

Neste match: 

Trø/Bå FK - Selbak 2, Trøgstad KG

Tirsdag 20. august, klokken 20:15