Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nytt fra styret

RETTNINGSLINJER VED ANSKAFFELSE AV DOMMERE TIL TRENINGSKAMPER

| Mer++
1. Lagledere melder inn kamp - de må da gi info om hvem som spiller - alder på spillerne og hvor og når kampen går. Dette må gjøres så tidlig som mulig og senest onsdag kl 12.00.

Dere må da melde kamper fra torsdag den uka vi er i og en uke framover. Dere må også gi telefonnr på lagleder.
Hvis man har flere kamper klare er det smart å si i fra tidlig for det er litt først til mølla prinsipp om det skulle være for lite dommere en dag.

2. Lagledere må ring/sende mail til Oddbjørn Martinsen på tlf 90137351 eller iodl@hotmail.no . Det sikreste er å ringe. Om dere ikke får noe svar på sms onsdag kveld må dere ringe og undersøke torsdag. Det kan være at det ikke er nok dommere på møtet så det må kontaktes dommere torsdag morgen.

3. Lagledere får en sms hvor det står tid/sted og hvem som dømmer tlf nr til dommeren og tlf nr til leglederen .

4. Hvis det skulle skje noe med f.eks stort snøfall så kampen blir alyst kontakter lagleder dommeren direkte.

5. Ingen dommere kan kontaktes direkte om dere kontakter en dommer skal man henvises til Oddbjørn. Men man har lov å ønske seg dommer. Og hvis det er mulig så kommer ønsket dommer. Dette fordi dommere skal dømme på rett nivå .

6. En ting til å huske for laglederene - dommeren skal ha kontant betaling.

Dette er kjent for de fleste av dere men tar alt med så spesielt nye lagledere vet hvordan det skal gjøres.


En ting vi dommerne har snakket om er at man kanskje bør gjøre som andre dommerlaug at man tar ett administrasjonsgebyr for for sent bestillte kamper. Dette vil ikke skje før etter neste sesong Vi prøver ett år til som det er - klubbene var ganske flinke sist sesong - så vi håper og tror det skal bli ennå bedre neste sesong.


Vi har ett tilbud til klubbene om regelgjennomgang med lagene deres. Hvis dere ønsker kommer en av våre godt kvalifiserte dommere og tar spesielt nye regler når de kommer + at spillerne kan ta opp situasjoner de har lurt på hvorfor det er blåst for i tidligere sesonger. Bare meld fra om det til samme tlf nr 90137351.

Da er det bare en ting å gjøre: Ønske oss alle lykke til - må vi alle få en god sesong med masse fotballglede.

Hilsen

Indre Østfold dommerlaug


Oddbjørn Martinsen - Thomas Kristiansen