Trøgstad/Båstad

Nedrykket ser temmelig klart ut om dagen (DESSVERRE), og som gruppe er ikke det spesielt morsomt. Vi må kanskje se oss i speilet og innrømme at vi ikke er bedre. Man kan snakke om uflaks og "stang ut", men når alt kommer til alt så lyver ikke en tabell mer enn at man må strekke armene i været og innse at man ikke har levert bra nok. Dog er det fortsatt gode muligheter til å snu trenden i slutten av sesongen og få noen gode opplevelser på tampen. Dette kan være med på å gi folk mer lyst til å spille for Trøgstad/Båstad også neste år.

 

Vi kommer fra et pinlig resultat på Askim stadion og "revansje, forsøk (X+1) skal lykkes!! Denne gangen stiller vi heldigvis (Sorry Mats B og Anders K, men Vitas er bedre enn dere) med vår førstekeeper Vitas Malikauskas mellom stengene. Antonio Sutton er fortsatt ute med strekkskade og vil være utilgjengelig til denne kampen.


Selbak

Laget som innehar divisjonens dårligste gressmatte kommer på besøk. (Den var iallefall det når vi var der i våres. Og nei, jeg skylder ikke på banen for at vi tapte) Selbak er et lag vi har som ambisjon å slå, men de er i form og kommer fra tre strake seiere. Kvik Halden 2, Mysen og Kråkerøy har alle stått tomhendte igjen etter bataljene mot Selbak, spesielt sterkt er det at de lå under 0-3 for Mysen for så å vinne 4-3 på bortebane. Det vitner om et lag med stor moral, og vi vet fra tidligere møter at dette blir en krig.

 

Med sin 10. plass er de godt plassert over nedrykkstreken. Dog har man en god grunn til at vi skal gå ut på banen med en god tro på vi kan ta tre poeng og det er bortebanestatistikken til Selbak denne sesongen. De har spilt ti bortekamper og har 2-0-8 på disse kampene, ergo er de mye sterkere hjemme enn borte. Når vi møtte de i våres så hadde vi mye skader i laget og fikk kjørt oss på ute på "potetjordet" deres. Kampen endte tilslutt med 0-5 tap.

 

Vi sees på kunstgresset fredag 23/9-11, klokken 19:00 - VEL MØTT!!