Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

Sandarcupen_2015_Nettside_640x480

Sandarcupen 2015

Det nærmer seg årets Sandar Cup og Trø/Bå har i år 8 lag påmeldt.

Sandarcupen er Norges største helgeturnering og Norges nest største fotballturnering. I år deltar totalt 612 lag som igjen er ny rekord og det skal spilles 1.993 kamper.  En så stor turnering krever også en del baner, så det benyttes hele 16 idrettsanlegg fra Stokke til Larvik.

 

J12, J14, G11, G12 (2 lag), G13, G14 og juniorlaget tar turen til Sandefjord. Og noen deltar i Sandarcupen for første gang, mens andre begynner å bli mer "rutinerte".

Alle våre lag er innkvartert på samme sted, Breidablikk U-skole i Sandefjord. En fin skole hvor det også er fine utearealer. Dette er også en av skolene som serverer frokost, så vi slipper å reise andre steder for det. Lunsjpakker smøres under frokosten. Middag blir også servert lørdag og søndag, men hvor avhenger av hvilken bane mann spiller på. Oversikt på dette finnes på hjemmesiden til Sandarcupen.

 

Lørdag ettermidag/kveld inviterer som vanlig Trø/Bå FK sine spillere, trenere og oppmenn til grilling.

 

Alle våre lag spiller sine kamper innenfor en radius av 10 minutter kjøring fra Sandefjord sentrum, så her er det muligheter til å heie på flere lag enn ditt "eget".

Og mange spennende motstandere blir det også, f.eks G14 som skal opp mot Pequeninos fra Brasil. Denne kampen går forøvrig lørdag kl 12.00 på Virik 1.

 

På  http://www.sandarcupen.no/ finnes kampoppsett, kart over alle baner/skoler og all annen info rundt cupen.

 

Info om avreise osv for det enkelte lag kommer fra trenere/oppmenn

| Mer++