Vanskelig å vinne uten å score!

Mot Sparta prøvde vi oss fremover på banen også- åpningsminuttene var forrykende. Aus var flyttet opp på topp og truet bakrommet flere ganger det første kvarteret og gjestene virket tatt på senga. Men rutinerte som de var benyttet de hver eneste sjanse de fikk til å dra ned tempoet, og urutinerte som vi var lot vi det skje og falt ned på deres nivå. Det førte til innkast, frispark og cornere, og på sistnevnte var Sparta farlige. Snaut 20 minutter var spilt da de fikk score på en corner og tok ledelsen, en ledelse vi aldri truet med mer enn et par halvsjanser. 2-0 kom etter litt klabbing i vårt forvar på overtid i andreomgang og dermed tap for et lag vi burde løpt ifra.

 

På Halden Stadion er det sjeldent morsomt å være Trøgsting-amerikansk nasjonaldag og sommervær til tross- gårsdagen var intet unntak. Vi forsøker oss nok en gang med en ny formasjon med fokus på det problemet som er større enn at vi ikke scorer mål, nemlig at vi slipper inn så uendelig mange av dem! Et par spillere i litt uvante posisjoner og en veteran som nok en gang må innse at en strekk ikke slipper taket på ei uke for han heller gir oss en famlende start og beinrappe haldensere spiller seg til to scoringer den første halvtimen. Etter dette løser vi angrepskoden til polkagrisene og slipper dem til minimalt med sjanser. Fremover er nok en gang Aus en trussel omtrent på egenhånd, og med en skyteglad Mats Bakurowitz som makker kommer vi faktisk til flere avslutninger i denne kampen enn i den forrige og kunne med litt hell hvertfall brutt smulteringen som nå rir oss.

 

Halvveis i sesongen og kun 8 poeng, helt på bånn av tabellen i 4. divisjon! Hadde noen sagt meg at det skulle skje i vinter hadde jeg ikke trodd på det, og hadde noen sagt det etter at vi spilte uavgjort mot Rakkestad 16. mai hadde jeg heller ikke trodd det. Men det er faktum, og skuta må snus i andre halvdel av sesongen for at vi ikke skal synke som en stein i divisjonssystemet. Og andre halvdel starter på onsdag!

Tyvstarter høstsesongen

 

Mysen skulle ligge i toppen sa alle før sesongstart. Og de slo oss i serieåpninga-så vidt. Men etter det fulgte en rekke kamper som gjorde at Mysen så ut som laget som skulle havne midt på tabellen uten mulighet for opprykk. Men så slutta toppscoreren deres, de la om formasjonen noe og poenga har rent inn slik at de nå er topp 3 sammen med Askim og Sarp08 som lenge så ut til å bli helt overlegne. Det er fortsatt åpent i toppen av tabellen, og onsdagens verter vil selvfølgelig ikke la sjansen gå fra seg når de først er i siget- kun seier er godt nok mot jumboene fra Trøgstad. Men "jumboene fra Trøgstad" må ha poeng snart om det ikke skal bli helt krise, og med tenninga et lokaloppgjør gir er vi innstilt på å gå for det på mysenplasten onsdag kveld. Vi tar med oss det potte tette forsvaret fra andreomgangen mot Kvik og kliner til 18.30 på Mysen Stadion onsdag 6. juli- dette er starten på resten av sesongen!