Gresvik

Gresvik står også med tre poeng etter sine første to kamper. Først kosta de unna Mysens rekrutter med 3-0 før de tapte 4-3 borte for et Rolvsøy-lag som skal være og regne med mot toppen av tabellen. Dermed bør vi ha med å gjøre en motstander som er i stand til og score en hel del mål og hamle opp med lagene som bør ansees som topp 5. I følge lagets egne nettsider er de nøkterne i forhold til sine egne målsetninger, men som de selv skriver: Vinner de avdelingen så rykker de opp.....Sant som det er sagt, og med to lag(et i 5. og et i 6. divisjon) og totalt 40 spillere burde hjemmelaget tåle et favorittstempel til kampen godt!

 

 

Trøgstad/Båstad

For vi kommer sørover med de som har gjort seg fortjent til det, hvilket innebærer 3 g16 spillere,3 juniorspillere og 10 seniorspillere. I undertegnedes øyne en sunn blanding for og utvikle de unge gutta våre- noen av de MÅ jo spille fra start- desverre har ikke gruppa trent nok sammen enda til å forvente fyrverkeri. Det man derimot kan forvente av disse gutta er fandenivolsk innstilling og vilje, og at de bare blir bedre og bedre for hver gang de går på en fotballbane sammen.

 

Med det utgangspunktet går turen til Fredrikstad torsdag kveld. Kampstart er 19.30 og vi krysser fingrene for at vi skal få se en Trøgsting gjøre årets første mål og gi oss årets første "ekte" poeng.